Bu Çile Bitmiyor

Kocaeli’nin Gebze ilçesinden Darıca’ya doğru gitmek için kullanılan İstasyon Caddesindeki trafik sorununa senelerdir çare bulunamıyor.

Bu Çile Bitmiyor
banner158
banner174

 İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Eskihisar Feribot yolu bu trafiğin artmasına da neden oluyor.

Özellikle sabah ve akşam saatlerinde iş ve okul servislerinin de o yolu kullanması üzerine trafik iyice artıyor. Halk otobüslerini kullanan vatandaşlar gidecekleri yerlere çoğunlukla geç kalıyorlar.

Vatandaşlar fazla trafikten ötürü duraklarda fazla beklediklerini trafik yüzünden halk otobüslerinin de geç geldiğini söylüyorlar.


Kavşakta Çok Kaza Oluyor

İstasyon caddesinde bulunan kavşakta hemen hemen her hafta kaza oluyor. Kaza dışında sürücüler arasında yol verme tartışmaları, kavgaları da vatandaşları rahatsız ediyor.


Büyük Araçlar Trafiği Kitliyor

Sabahın erken saatlerinde iş yerlerine işçileri taşıyan servisler, okullara öğrenci götürmek için öğrencileri taşıyan okul servisleri ve üzerine halk otobüsleri de gelince istasyon caddesi tam anlamıyla kilitleniyor. Aynı olay akşam saatlerinde de gözler önüne seriliyor. Saat 6 - 7 gibi istasyon caddesinde trafik başlıyor ve saatlerce trafik sürüyor.


Vatandaşlar Alternatif Yol İstiyor

İstasyon caddesindeki senelerdir çözülmeyen trafik için vatandaşlar Karayolları Müdürlüğünden bu cadde için trafiği rahatlatacak alternatif bir yol istiyor.

Haber: Gencay Taşçı

             Metehan Tut

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2017, 12:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER