banner166

Bu festivalle engeller aşılıyor

Büyükşehir Belediyesi “Engelsiz Yaz Festivali” ile engelli vatandaşların toplumla kaynaştırılmasına yardımcı oluyor.

Bu festivalle engeller aşılıyor
banner158
banner174

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşların toplumla kaynaşmasını sağlamak amacı ile birçok etkinlik düzenliyor. Bu kapsamda Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığının organizasyonunda Engelsiz Yaz Festivali düzenlendi. Cephanelik Mesire alanında düzenlenen festivale İzmit, Kartepe, Başiskele, Derince ilçelerinde yaşayan engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.Engelli vatandaşlar, gerçekleştirilen etkinliklerde renkli ve eğlenceli zaman geçirdi.

 

ZEKERİYA ÖZAK KATILDI

İzmit İlçesi Cephanelik Piknik alanında gerçekleşen programa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Dairesi Başkanı Mücahit Arslan, Başkan Danışmanı Dilek Karaca, Engelli STK’ları, engelli vatandaşlar ve aileler katıldı.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Özak, etkinlik alanını dolaşarak, engelli vatandaşlar ve aileleriyle bir araya geldi. Festival alanındaki etkinlikleri izleyen Başkan Vekili Özak, engelli vatandaşlarla yakından ilgilenerek taleplerini dinledi. Engelli vatandaşların aileleri, yapılan bu güzel etkinlik için Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür ettiler.

 

OYUNLARLA VE ŞARKILARLA EĞLENDİLER

Birbirinden eğlenceli aktivitelerin gerçekleştiği Engelsiz Yaz Festivalinde; unutulmuş sokak oyunları, geleneksel alan oyunları ile çocuklar eğlenceli zaman geçirdiler. Programda sahne alan Sultan Bekçi ve ekibi, seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla vatandaşları eğlendirdi. Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Koro solistlerinden Serhat Atasoy ve Emirhan Bülbül de sanatçıya eşlik etti. Program, yemek ikramının ardından sokak oyunları ve satranç turnuvası ile devam etti.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2018, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER