Bu gurur hepimizin

İstanbul'un arka bahçesi gibi görünse de, projeleriyle örnek alınan Gebze hepimize gurur veriyor.

Bu gurur hepimizin
banner158
banner174

 

İstanbul'un arka bahçesi gibi görünse de, projeleriyle örnek alınan Gebze hepimize gurur veriyor.

Koronavirüs (Kovid19) salgını sonrasında alınan tedbirler kapsamında ekonomik zorluk çeken ve faturalarını ödeyemeyen vatandaşlar için İstanbul Büyükşehir Belediye tarafından başlatılan ve hızla yayılan ‘askıda fatura’ uygulaması Gebze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 2015 ve 2016 yıllarında dönemin Gebze Kaymakamı Mehmet Aslan öncülüğünde iyilik meleği İpek Çulha tarafından ‘Askıda Elektrik’ adıyla başlatılmış ve örnek olmuş, üzerinden yıllar geçse de tekrar gündem olmuştur.

Gebze İyilik Festivali Projesinin bir faaliyeti olan ‘Askıda Elektrik’ projesinin mimarı olan Gebze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İpek Çulha yaptığı açıklamada, Gebze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak 2015 ve 2016 yıllarında 156 proje ile hayata geçirilen Gebze İyilik Festivali Projesi’nin bir faaliyeti olan Askıda Elektrik Projesinin Büyükşehirlerimize örnek olması ve Türkiye'de ilk olarak Gebze'de başlatılması, Gebze’miz için gurur verici.Ne demiştik? İyiler daima kazanır'' dedi. Çulha’nın iyilik adı altında yaptığı bu açıklama takdir topladı.



Mutlu ve Gururluyuz

Evet, iyiler kazanır, İstanbul'un arka bahçesi gibi görünen projeleriyle örnek olan Gebze’miz meydana çıkan fikir ve projeleriyle dün olduğu gibi bugün de gurur veriyor.

Gebze iyilik festivaline ait olan kapsamlı arşive www.iyilikfestivali.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Dün Kutlanan 12 Mayıs Hemşireler Gününü de Unutmayın!

Gebze Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Merkezi tarafından hazırlanan, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Başkanlığında gerçekleşen Gebze Belediyesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı katkılarıyla, Genç Müsiad’ın destekleriyle Gebze Fatih Devlet Hastanesi bahçesinde “uçurulan balonlar”  diye hafızalarda kalacak olan hemşireler günü kutlaması da gün gelecek örnek olacaktır.  

Haber: Uğur Gencer 

 

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2020, 19:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER