banner166

Büyükakın Bizim için Kocaeli tüm sınırlarıyla Kocaeli’dir

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr Tahir Büyükakın Gebze’de bir dizi ziyaret ve inceleme de bulundu

Büyükakın Bizim için Kocaeli tüm sınırlarıyla Kocaeli’dir
banner158
banner174

 AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Doç.Dr Tahir Büyükakın, aday olarak Gebze’de ilk kez sahaya indi. Gebze Gölcüönü Meydanı’nda esnaf ziyareti yapan Büyükakın’a, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Gebze Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz ve partililer eşlik etti.

VATANDAŞLARDAN SICAK KARŞILAMA 
Gebze esnafını ziyaret eden ve Gölcüönü Meydanı’nda bulunan vatandaşlarla sohbet eden Büyükakın sevgiyle karşılandı. Çocuklara yakın ilgi gösteren Büyükakın,  Bizim için Kocaeli tüm sınırlarıyla Kocaeli’dir” Kentimizi refah ve mutluluk endeksinde en iyi yapmaya çalışacağız.dedi.

GEBZE’NİN ENERJİSİ YÜKSEK 
Esnaf ziyaretinin ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Büyükakın, “Kocaeli’yi karış karış geziyoruz, gezeceğiz. Her gittiğimiz yerde sevgiyle karşılanıyoruz. Gebze’nin enerjisi yüksek. Ben daha öncede sık sık Gebze’ye geliyordum. Gebze’yi iyi biliyorum. Gördüğümüz ilgi karşısında memnunuz” dedi.Mahalle sorunlarını her hafta yerinde tespit için yerel yönetimler birimi olarak çalıştıklarını ve halka hizmet noktasında aracı rol olduklarını söyledi.



Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2018, 23:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER