banner166

Çamlıçataklılar yeni yerinde

Gebze’de uzun süredir faaliyet gösteren Ardahan ili Çamlıçataklılar Derneği, yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Çamlıçataklılar yeni yerinde
banner158
banner174

Daha önce kirada olan dernek, yeni yönetim kurulunun Gebze’nin Mevlana mahallesinde satın aldığı 3 katlı kendi yerine taşındı.

330 metrekare alana sahip 3 katlı dernek binasının açılışı düzenlenen bir törenle yapıldı. Törene Çamlıçatak ve Ardahanlıların yanı sıra siyaset ve iş dünyasının temsilcileri de büyük ilgi gösterdi.

Katılanlar arasında CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz, Çamlıçataklı olan eski belediye meclis üyesi Çağlar Özdemir, Ak Parti Gebze ilçe yöneticisi Taliha Yılmaz, Gebze belediye meclis üyesi Celal Çelikbilek, eski ilçe yöneticisi Halim Turgut, İYİ Parti Kocaeli milletvekili adayı Prof. Dr. Harun Demirkaya, KAISİAD başkanı Nasrettin Bavaş, derneğin eski başkanlarından Osman Çavuş, Yalçın Kiraz, Necmettin Kiraz, Yavuz Altıparmak, Seçim Keskin de katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Çamlıçataklılar Dernek başkanı Mustafa Çoban, yeni yerlerinin hemşerilerine hayırlı olmasını diledi ve katılanlara teşekkür etti.

Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) Başkanı Nasrettin Bavaş da, yeni dernek merkezinin hayırlı olmasını diledi.

Açılışa katılan davetlilerin açılış kurdelesini kesmesinin ardından toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirildi ve ikramlarda bulunuldu.

Mustafa Çoban’ın başkanlığındaki derneğin yönetiminde şu isimler yer alıyor:

İbrahim Topçu, Fikret Kavak, Aziz Altıparmak, Durmuş Çelik, Ercan Bayraktar, Kazım Durak.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2018, 12:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER