Çetinkaya Tapu sorununu Saadet çözer

Yavuz Selim mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, tapu sorunlarınızı çözerse ancak ve ancak Milli Görüşçü kadroların çözeceğini söyledi.

Çetinkaya Tapu sorununu Saadet çözer
banner158
banner174
 

Üç dönemdir çözülemeyen tapu sorununun bir anda seçim öncesi sembolik olarak günü kurtarma derdine düşmüşler gibi hemen bir iki kişiye tapu vererek çözülmesinin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, bizim yapacağımız planlama ile kimse ne mağdur olacak ne de hakkı yenecek tüm halkımız yapacağımız mini referandum ile tapularını nasıl almak istiyorlarsa o şekilde alacaklarının müjdesini verdi.

 

“HALKIMIZIN MUTLULUĞU BİZİM KAZANCIMIZDIR ”

Halkın  artık bu tip oyunlara kanmaması gerektiğinin altını çizen Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Çetinkaya, “Biz inanıyoruz ki planladığımız çalışmalarla Gebze’nin tüm genelinde tapu sorununu ortadan kaldıracağız. Herkes gerçek manada hizmete kavuşacak ve gerçek mana da kendilerinin belirlediği şekilde tapularını alacaklar. İnsan odaklı çalışma içerisindeyiz. Amacımız halkımızın memnuniyeti. Onların  yüzünde ki tebessüm bizim en büyük mutluluğumuz olooacaktır.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2019, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178