CHP Gebze’de mühür teslimi yapıldı!

CHP Gebze İlçe Örgütü’nün geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen olağan ilçe kongresinin ardından dün parti binasında devir teslim töreni yapıldı.

 CHP Gebze’de mühür teslimi yapıldı!
banner158
banner174
 CHP Gebze İlçe Örgütü’nün geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen olağan ilçe kongresinin ardından dün parti binasında devir teslim töreni yapıldı. Saat 13:00’de kalabalık partililerin katılımıyla İlçe binasında gerçekleşen törene CHP İl yöneticileri, ilçe yöneticileri,  CHP Gebze Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Emin Akın, ilçe yöneticileri ile kalabalık sayıda partililer katıldı
DURSUN SERT KONUŞTU
Törende ilk olarak CHP Gebze Eski İlçe Başkanı Recep Dursun bir konuşma yaparak, “Bugün tarihi bir süreç yaşamaktayız. 2019 yılında üç seçimi yürütecek olan genç ve çalışkan bir ilçe yönetimi seçildi. CHP edebi liderimiz olan Gazi Mustafa kemal Atatürk’ün bize emanetedir. Kimse bu partiden üstün değildir. Makamlar gelip geçicidir. Baki olan CHP’dir. Hiç kimse CHP’den büyük değildir. Kimse kendini CHP’nin kurumsal kimliğinden üstün göremez. Eski vekiller, belediye başkanları kendilerine özel davet beklememelidir. Bizler davet beklemeyeceğiz. Benimle birlikte çalışan  yönetimdeki arkadaşlarıma, Meclis Üyelerime teşekkür ediyorum ve buradan bir söz veriyorum. Hiçbir davet beklemeden yanında alanlarda mücadele etmeye söz veriyorum. Artık iktidar olmaktan başka çaremiz yok. Yeni seçilen ilçe başkanı Musa Yılmaz ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.
 
YILMAZ:” RÖVANŞ KELİMESİ YANLIŞ!”
Eski İlçe Başkanı Recep Dursun’un ardından kürsüye çıkan  CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz da , “Recep Dursun başkanımız güzle ve bütünleştirici bir konuşma yaptı. İnanın kalbim yerinden fırlayacak gibi oldu. Kendisine yaptıkları çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. İktidar yürüyüşünü birlikte yapacağız. Basında okuduğum kadarıyla rövanş olarak kongreyi niteliyorlar. Partimizde demokratik seçimler yapılmaktadır. CHP’de rövanş diye bir şey olmaz rica ediyorum basındaki arkadaşlarımız bunu böyle yazmasınlar artık. Basına eşit mesafede olacağız. AKP’nin Gebze’de 29 meclis üyesi var. CHP’nin ise 6 tane meclis üyesi var. Ancak kamuoyunda çeşitli nedenlerle partili meclis üyelerine yakışmayacak iftiralar oluyor. 6 tane meclis üyemin hepsi birbirinden değerlidir. Bu ithamları ispat etmeliler yoksa kimsenin karalamaya hakkı yoktur” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Eski İlçe Başkanı Recep dursun parti mührünü yeni ilçe başkanı Musa Yılmaz’a  vererek resmen görevini devretmiş oldu. Törenin sonunda yeni yönetim basına toplu poz verdi.  

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2017, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER