CHP’li Özel; “ Türkiye bir tuzak seçimle karşı karşıya!”

CHP’nin mitingi yağmura takıldı, yağmur dinince tekrar başladı!

CHP’li Özel; “ Türkiye bir tuzak seçimle karşı karşıya!”
banner158
banner174

CHP Grup Başkanvekili, Manisa Milletvekili Özgür Özel ile CHP İstanbul Milletvekili ve eski Genel Sekreteri Gürsel Tekin, dün Gebze’ye gelerek saat 14:00’te başlayan CHP Gebze Mitingine katıldılar. Miting saatinde sağanak yağmurun başlaması ile  miting bir süre ertelenerek  parti binasında devam eden toplantı daha sonra havanın açması ile birlikte tekrar Gebze Cumhuriyet meydanında devam etti. Partinin mitingine Özel ve Tekin’in yanı sıra  CHP Kocaeli milletvekilleri Fatma Kaplan hürriyet, Tahsin Tarhan ile Haydar Akar, CHP Eski Ardahan milletvekili Ensar Öğüt, CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ile ilçe yönetimi, yakın ilçelerin ilçe başkanları ile yönetimleri ile kalabalık sayıda partililer katıldı.


Havanın açması ile birlikte ilk konuşmayı Gürsel Tekin yaptı, arkasından  CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz da konuşma  yaptı. Daha sonra sırayla İl başkanı Cengiz Sarıbay konuşma yaparak partisinin seçim çalışmalarını anlattı. Daha sonra kürsüye gelen CHP Grup Başkanvekili, Manisa Milletvekili Özgür Özel, 24 Haziran seçimleri konusunda önemli açıklamalarda bulundu.


Özel; “ Milli gelirin en yoğun olarak toplandığı yer olmasına rağmen, Nüfusun yüzde 56’sının yoksulluk altında bulunduğu bir yerdeyiz. Buradan seçilen arkadaşlarımız bütün sorunları her zaman TBMM’de dile getirmişlerdir. Hepsine teşekkür ediyorum. Ebette en çok erken seçimi biz istedik, emekli yoksulluktan kurtulsun diye biz istedik. Verilen ikramiyeler iktidarın bir lütfu değildir. Dünyanın en pahalı mazotunu kullanan çiftçisi ve kamyon şoförü kurtulsun diye elbette erken seçimi isteriz. Ancak bir tuzak seçimle karşı karşıya kaldı Türkiye. Bu bir kumpas seçimine dönüştü. Ancak bu hesabı  hesap uzmanı olan Sayın  Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu bozmuştur. 15 Kahraman vekilimiz sayesinde bu hesap çökmüştür. Bunu bilelim değerli vatandaşlarımız” dedi.

 Gazetemizin baskıya hazırlandığı saatlerde CHP’nin Gebze mitingi devam ediyordu.

Engin Batı-Metehan Tut-Gencay Taşçı

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2018, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER