banner166

Çiler'den Engelliler Haftası Mesajı

Engelli vatandaşlarımızın 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nı kutlar, toplumdaki tüm bireylerin engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak, konuya farkındalık yaratmak adına gerekli duyarlılığı kazanmasını ve engellilerimizin engelsiz bir hayat sürmelerini dilerim.

Çiler'den Engelliler Haftası Mesajı
banner158
banner174
     Engelliler Haftası ülkemizde sayıları 4.5 milyonu aşan ve dünyadaki yaklaşık 1 milyar engelli vatandaşımızın sorunlarının gündeme getirilmesi, hayatlarını bağımsız ve en iyi şartlarda yaşama hakkı elde edebilmeleri gibi konularda toplumda farkındalık yaratılması açısından dikkat çekicidir. Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılında Engelliler Haftası olarak kabul edilen 10-16 Mayıs tarihleri, engelli olarak tanımlanan bireylerimizin hayatlarındaki konforun arttırılması için oldukça önem taşımaktadır.             Sosyal sorumluluk bilinciyle engellilere yönelik her projede yer almaya, onların sorunlarına duyarlı olmaya gayret eden Odamız, 2017 yılı Faaliyet Raporunun bir bölümünü görme engelli vatandaşlarımızın da okuyabilmesi için Braille alfabesi ile hazırlayarak, engellilerimizin beğenisine sunmuş ve bir ilki gerçekleştirmiştir.

Hepimizin birer engelli adayı olduğu ve hayatı onlarla hep birlikte paylaştığımız gerçeğinden hareketle, engellilerimize iş hayatında da daha fazla fırsat tanınmasını diler, hepsini sevgiyle kucaklarım.


Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2018, 13:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER