Cinayet zanlısı tutuklandı

Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 29 Temmuz 2017 tarihinde Gebze’de işlenen cinayetin şüphelisi olan C.D’yi Çorlu’da yaptığı operasyonla yakaladı.

Cinayet zanlısı tutuklandı
banner158
banner174

 Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 29 Temmuz 2017 tarihinde Gebze’de işlenen cinayetin şüphelisi olan C.D’yi Çorlu’da yaptığı operasyonla yakaladı. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgi ve iddialara göre, Gebze’de 29 Temmuz 2017 günü meydana gelen olayda Yılmaz Yiğit isimli şahısın öldürülmesi ile ilgili gözaltına alınan ve bir süre tutuklu yargılandıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere bulunduğu cezaevinden tahliye edilen C.D isimli zanlı, daha sonra yargılandığı mahkeme tarafından 25 yıl 6 ay hapis cezasıyla çarptırıldı. Verilen hapis cezasının Yargıtay tarafından onanmasıyla hakkında yakalama kararı çıkartılan C.D,  Gebze Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin başarılı çalışması sonucunda dün Çorlu’da yakalanarak gözaltına alındı. Gebze’ye getirilen cinayet zanlısı bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2020, 16:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER