banner166

Doğanın en güzel hali her mevsim Doğa Çiftliği’nde

Gebze Mollafenari Köyü Akviran mevkiinde bulunan Doğa Çiftlik Evi işletmecisi İbrahim Aktekin her geçen gün değişen, yenilenen, büyüyen konseptleri ile tüm Türkiye’den gelecek insanları misafir etmeyi amaçladıklarını belirtti.

 Doğanın en güzel hali her mevsim Doğa Çiftliği’nde
banner158
banner174

Küçük bir Çiftlik evi ile başlayan Doğa Çiftlik Evinin macerası tam 20 yıldır aynı heyecan ve aynı özenle sürekli yenilenerek devam ediyor. 70.000 metrekarelik yeşil alan içerisinde Kır Düğün Alanı, Konsept Bahçeleri, Şelale Başı Düğün ve davet alanları, 1.000 kişilik Otağı Çadırı, Nargile Salonu,Hayvanat Bahçesi 200 kişilik mescit ve Butik Otel alanları bulunmakta. 
Doğa Çiftlik Evi yetkilisi İbrahim Aktekin her geçen gün değişen, yenilenen, büyüyen konseptleri ile tüm Türkiye’den gelecek insanları misafir etmeyi amaçladıklarını belirtti. 


ALKOLSÜZ A’LA CART VE FAST FOOD YENİLİĞİ

Lokasyon, hizmet anlayışı, muhteşem doğası ile Doğa Çiftlik Evi’nin konsept olarak Türkiye’deki sayılı yerlerden birisi olduğuna dikkat çeken Aktekin; “Aynı anda yüzlerce misafirimize servis verebildiğimiz alkolsüz A’la Carte menülerimiz, yakın zamanda hizmete sunduğumuz Fast Food menülerimiz ile yiyecek hizmet çeşidimizi artırarak tüm talepleri karşılamayı hedefledik.



Amacımız Doğa Çiftliği’ni Ülke Turizminin Uğrak Yerlerinden biri yapmak

Her bütçeden insanın keyifli zaman geçirebileceği, kadınların  çocukların daha fazla gelmek isteyebileceği ailelerin rahatca oturabilecekleri alanlar oluşturmaya başladık. Amacımız Türkiye’nin her yerinde insanları Çiftliğimizde misafir etmek ve bu güzelliği bölgemizin bir değeri olarak ülke Turizmine dahil edebilmek ” dedi.
Hizmet verdikleri ilk günden bugüne kadar aynı heyecan ve özenle çalıştıklarını sözlerine ekleyen Aktekin, “Çiftliğimizi büyütürken kaliteden asla ödün vermedik. Doğanın kendine has dokusuna zarar vermeden doğal güzelliği koruyarak halkımıza hep en iyi hizmeti verdik. Bu güzelliği uzun senelerdaha aynı kalite ve özenle insanlarımızla buluşturmayı istiyoruz” dedi.




Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2018, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER