ECZANELER DENETİMDEN GEÇİYOR

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan KADIOĞLU "Gebze’li vatandaşlarımızın ilaca ulaşımında sorun olup olmadığını ve eczacılarımızın bu süreçte bizden taleplerinin olup olmadığı yönünde ziyaretlerde ve aynı zamanda denetimlerde bulunuyoruz." dedi.

ECZANELER DENETİMDEN GEÇİYOR
banner158
banner174

 Denetimler hakkında konuşan Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan KADIOĞLU, yaptığı açıklamada, eczanelerin önemli kuruluşlar olduğunu belirterek, periyodik olarak eczanelere yönelik çeşitli denetim gerçekleştirdiklerini söyledi.

Sağlık hizmeti sunumunun bir sacayağını da eczanelerin oluşturduğunu kaydeden Kadıoğlu , "Gebzeli vatandaşlarımızın ilaca ulaşımında sorun olup olmadığı ve eczacılarımızın bu süreçte bizden taleplerinin olup olmadığı yönünde ziyaretlerde ve aynı zamanda denetimlerde bulunuyoruz. Özellikle gece nöbetlerinde vatandaşlarımızın ilaca ulaşımında sorun olup olmadığına dair ve eczacılarımızın bu süreçte bizden taleplerinin olup olmadığı yönünde ziyaretlerde ve aynı zamanda denetimlerde bulunuyoruz" dedi.

KADIOĞLU konuşmasının devamında, "Doğru tanıların konulması, doğru ilacın doğru hastaya verilmesi, verilirken tek tek kullanımının anlatılmasına ihtiyacımız var. Akıllı ilaç kullanımı noktasında da hem eczacılarımızın desteğine hem de vatandaşlarımızın bilinçlenmesine ihtiyacımız var. Bu süreçte geldiğimiz noktayı sahadan geri dönüşlerle ve vatandaşlarımızdan aldığımız bilgiler ışığında yerinde görmek için müdürlüğümüz çalışanlarınca denetimler yapmaktayız. Aldığımız bilgiler ve geri dönüşler gayet olumlu. ” ifadelerini kullandı.

Bu faaliyetin önemli bir çalışma olduğunu vurgulayan KADIOĞLU , Gebze’deki 89 Eczane ile ilgili iletişim içerisinde olduklarını belirterek İlçe Sağlık Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından vatandaşlarımıza kolaylık sağlama adına Nöbetçi Eczaneler listesinin paylaşımının yapıldığını Gebze halkına hatırlattı.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2019, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER