Ekip yine Kandıra’dan geldi!

Gebze gibi, uluslararası transit yol geçişine sahip olan bölgemizde anında kaza yerine müdahale için halen bir Karayolları Kaza kırım, temizleme ve onarım ekibi ile ekipmanlarının olmaması ciddi sıkıntı meydana getirmeyi sürdürüyor. Karayolları tarafından artık burada bir ekibin konuşlandırılması bekleniyor.

  Ekip yine Kandıra’dan geldi!
banner158
banner174

Gebze gibi, uluslararası transit yol  geçişine sahip olan bölgemizde anında kaza yerine müdahale için halen bir Karayolları Kaza kırım, temizleme ve onarım ekibi ile ekipmanlarının olmaması ciddi sıkıntı meydana getirmeyi sürdürüyor.  Karayolları tarafından artık  burada bir ekibin konuşlandırılması bekleniyor.

Gazete olarak 13 Ocak 2018  tarihindeki sayımızda, Gebze ve çevresinde meydana gelen trafik kazaları sonrası yolun temizlenmesi  için beklenen Karayolları ekibi  Gebze’de olmadığından, ekibin 52 kilometre uzaklıktan Kandıra Karayolları Bakımevi’nden, geldiğini vurgulamıştık. Haberimizin ne denli haklı gerekçeyle yapıldığı önceki akşam bölgemizde gerçekleşen bir trafik kazası sonucu bir kez daha yalın bir şekilde ortaya çıkmış oldu.

YOL TEMİZLEME EKİBİ YAKLAŞIK İKİ SAATTE GELDİ

D-100 Karayolu, Demirtaş Tesisleri mevkiinde önceki akşam meydana elen ve bir Tor aracının karıştığı kaza sonucu, aracın yol bariyerlerine girmesi sonucu, bariyerler tehlikeli bir şekilde  yolun ortasına doğru yamulmuş şekle girdiğinden kazaya müdahale eden ekipler Kocaeli’den Karayollarından yol temizleme ekibi istediler.

EKİPLERİN GELMESİ GECİKİNCE TRAFİK EKİPLERİ NÖBET TUTTU

Bölgemizde böyle bir ekibin hazır olmamasından ötürü, ekibin Kandıra Karayolları Bölge Bakımevi’nden gelecek olması üzerine trafik ekipleri saatlerce ekibin gelmesine kadar yolda zoraki nöbet tutmuş oldular. Yaklaşık iki saat sonra Karayolları Kaza kırım, temizleme ve onarım ekipleri kaza yerine gelince trafik ekiplerinin nöbeti de sonlanmış oldu. Bunun için Gebze gibi uluslararası geçiş güzergâhlarına sahip olan bölgemizde biran önce  24 saat süreyle görev yapacak ve kaza sonrası anında yol temizliği için müdahale edecek bir ekibin ve gerekli ekipmanın konuşlandırılması isteniyor.

Haber: ENGİN BATI

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2018, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER