Emlakçılar Odası Komisyonu Toplandı !

Başkanlığını Ahmet Pekin’in yaptığı ve 24 Aralık 2015 tarihinde Gümrük ve Ticaret Bakanlığından alınan yetki ile kurulan Kocaeli Emlakçılar ve Sanatkarlar Odası yönetimi dün Gebze’de Oda’nın Gebze İlçe komisyonları ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

 Emlakçılar Odası Komisyonu Toplandı !
banner158
banner174

Başkanlığını Ahmet Pekin’in yaptığı ve 24 Aralık 2015 tarihinde Gümrük ve Ticaret Bakanlığından alınan yetki ile kurulan  Kocaeli Emlakçılar ve Sanatkarlar Odası yönetimi dün Gebze’de Oda’nın Gebze İlçe komisyonları ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

 12 ilçede komisyon üyelikleri bulunan Kocaeli Emlakçılar ve Sanatkarlar Odası Başkanvekili Fuat Özdağ’nın başkanlığında Gebze’de bir kafede yapılan toplantıya Kocaeli Emlakçılar ve Sanatkarlar Odası’nın Gebze İlçe komisyonunda bulunan üyeler hazır bulundu.

TAŞINMAZ TİCARETİ ANLATILDI

Toplantıda Taşınmaz ticareti ile ilgili görüş alışverişi yapıldı, ayrıca Oda’nın geçtiğimiz günlerde faaliyete giren Veb sitesi ile ilgili bilgilendirilmede bulunuldu.

ARTIK HERŞEY DAHA HIZLI OLACAK

Gerçekleştirilen yeni düzenleme ile önümüzdeki ocak ayından itibaren Emlakçılar Web ortamından Tapu Dairelerine gitmeden satış işlemi başlatılabilecekler konusu da görüşüldü. Konu hakkında dünkü toplantıda Başkanvekili Fuat Özdağ bilgilendirme ve değerlendirme yaptı ve bu hususta Kocaeli Emlakçılar Odası ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünün ortaklığı ile düzenlenen eğitim seminerlerinin devam edeceğini belirtti. Toplantıda Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova’da faaliyet gösteren emlakçı esnafının eğitimlerinin Gebze Ticaret Odasında yapılması ortak karara bağlandı.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2017, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER