Eşrefbey İlkokulu arı gibi çalışmış!

Uğur GENCER/ Gebze Eşrefbey İlkokulu 2020-2021 Eğitim öğretim yılında projeleri sıralayarak yine ilklere imza attılar. Pandemi sürecini fırsata çeviren Eşrefbey İlkokulu öğretmen ve öğrencileri harikalar yaratarak projeleriyle rekor kırdılar.

Eşrefbey İlkokulu arı gibi çalışmış!
banner158
banner174

Uğur GENCER/  Gebze Eşrefbey İlkokulu 2020-2021 Eğitim öğretim yılında projeleri sıralayarak yine ilklere imza attılar.  Pandemi sürecini fırsata çeviren Eşrefbey İlkokulu öğretmen ve öğrencileri harikalar yaratarak projeleriyle rekor kırdılar.

Eşrefbey İlkokulu Müdürü Hadi EROĞLU; Pandemiden dolayı evde dijital ortama yönelen öğrencileri ekrandan uzaklaştırıp eğlenceli etkinliklerle kitaplara yönlendirmek, masal aracılığıyla öğrencilere okuma kültürü kazandırmak ve hayal gücünü geliştirmek, şarkılar aracılığıyla okumayı daha eğlenceli hale getirmek, pandemiden dolayı dijital oyunlara maruz kalan öğrencilerle bilişim teknolojilerini olumlu ve bilinçli bir şekilde kullanmalarını sağlamak ve “PAYLAŞMA”nın önemini vurgulamak için yola çıkılmış ve yurt içinden 8 okul öğretmeni ve öğrencileri ile “ MASALIMIN ŞARKISI” adlı Projeye dahil olunmuştur. Bu projede öğrenciler aktif rol alarak 3-4 Ortak ürün oluşturulmuş, Rap Şarkısından, masal Kitapçıklarına, Masal Kitap kapaklarından, Resim çalışmalarına kadar birçok ortak ürün ortaya çıkarılmıştır. Öğrenciler ve öğretmenler Bütün bu çalışmalar sırasında birçok Web2 aracı kullanmışlardır. Yapılan bu eTwinning projelerinin Müfredata ve derslere uyumlu olması, öğrencilerin teknoloji ile buluşturulup, çalışmalar yapılması, öğrencilerin her yönden gelişmesini sağlamıştır.

Projede Antakya’dan Şehit İlker Uylaş İlkokulu (Sevcan EŞİYOK) ve Ali Kavak İlkokulu ( Güneş TOPLAR),  İstanbul’dan Şükrü Yemencioğlu İlkokulu ( Güven Mustafa Zıngıl ) Münevver Şefik Fergar İlkokulu (Hale Karaca Çalapkulu ), Kütahya’dan Banaz Şehit Vehbi Demir İlkokulu ( Gülşah Kunan ) Bursa’dan Toki Şehit Yüzbaşı Erhan Kındır İlkokulu ( Güray YILMAZ ) Ordu’dan Altınfındık İlkokulu ( Hatice Duygu Uralkan ) okulu öğretmneleri ve öğrencileri ile harikalar yaratılmıştır.

 

Okulumuz adına “Ulusal Kalite Etiketi” başvuruları başlamıştır. Projelerde emeği geçen bütün Öğretmen, Öğrenci ve desteğini esirgemeyen velilerimize sonsuz teşekkürler ediyoruz.

 

Eşrefbey İlkokulu olarak 2020-2021 Eğitim öğretim yılında gerçekleşen projeler ve emek veren eğitimcileri:

Masalımın Şarkısı (Hadi EROĞLU)

Scratch like an elementary block in my life (Aydın İZGİ)

 Yeni nesil yazarlar (Aydın İZGİ)

Depreme Hazır Aile (İsmail DUMAN)

Hayat İzim (Melihat ATAŞ ÖZDAĞ)

Her Hafta Bir Bölge (Sena YILMAZ)

From Rubbish To Art  (Sena YILMAZ)

Gledam more, slušam more i volim more/I watch the sea, I listen to the sea and I love the sea  (Senem ŞAHİN BADEM)

 Türkçemi Seviyorum, Dilimi Doğru Kullanıyorum (Sevil ŞAHİN DAVUTOĞLU)

 Doğada Parmak İzim (Tuba ÖZPOLAT ATLI)

 Scratch like an elementary block in my life (Tuncay BAŞOĞLU)

‘’MOM and FATHER! PHONES TO THE SHELVES, BOOKS TO THE SHELVES DESKS ’’ '' ANNE ve BABA! TELEFONLAR RAFA,KİTAPLAR MASAYA (Tuncay BAŞOĞLU)

SCOUTING IS REBORN: A CUB SCOUT STORY (Tuncay BAŞOĞLU)

 Doğanın Çocukları (Yazgülü KARIK BİLA)

 

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2021, 20:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER