Feribot Yolu Korkutuyor!

Yıllardır Eskihisar feribot iskelesine bağlantı yolu olarak kullanılan ve bu süre içerisinde pek çok ölümlü kazaya sahne olan Eskihisar Feribot yolunda bu kez gece aydınlatma lambalarının sönük kalması sürücülere ecel terleri döktürüyor.

 Feribot Yolu Korkutuyor!
banner158
banner174

Yıllardır güzergâhında meydana gelen ölümlü ve yaralamalı kazalarla ünlenen Eskihisar Feribot yolu bu kez geceleri karanlık olmasıyla korkutuyor. Yolun her iki yanına aydınlatmak için kurulan aydınlatma direklerinin geceleri yanmaması bu yolu kullanan sürücülere zor anlar yaşatırken, sürücüler  biran önce  bu konuya çözüm bulunmasını yanmayan direk lambalarının değiştirilmesini bekliyor.

HANGİ KURUM AYDINLATACAK?

Bölgemizde aydınlatma işini SEDAŞ ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi gerçekleştiriyor. Eskihisar Feribot yolunun Karayolları Genel müdürlüğü bünyesinde ve sorumluluğunda olduğu vurgulanırken, aydınlatma işine hangi kurumun müdahil olacağı tartışmasını ve belirsizliğini de gündeme getirmiş durumda.

 Bilindiği gibi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kendi sorumluluğunda bulunan bulvar ve cadde aydınlatmalarını ihale yoluyla  gerçekleştiriyor.

Bakalım  büyük tehlike arz eden Eskihisar feribot yolunun aydınlatmasını hangi kurum üstlenecek hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Resim:

Gündüz bile sert virajlı konumu ile araçlar için tehlike arz eden Feribot yolu geceleri aydınlatma olmadığı için daha tehlikeli hale geliyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2017, 13:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178