Gebze Adli Tıp Şube Müdürü Dr.Hasan Okumuş kimdir?

Gencer Adli Tıp Müdürü Okumuş’a gitti... Duru Medya Grubu Nefes Gazetesi, Haber41 ve Haber24 Genel Yayın Yönetmeni, Radyo Program yapımcısı Uğur Gencer Adli Tıp Şube Müdürü Dr. Hasan Okumuş'u ziyaret etti.

Gebze Adli Tıp Şube Müdürü Dr.Hasan Okumuş kimdir?
banner158
banner174

 Duru Medya Grubu Nefes Gazetesi, Haber41 ve Haber24 Genel Yayın Yönetmeni, Radyo Program yapımcısı Uğur Gencer Adli Tıp Şube Müdürü Dr. Hasan Okumuş'u ziyaret etti.

 

Gencer sosyal medya hesaplarında ve canlı yayında yaptığı paylaşımla ‘Gebze Adli Tıp Şube Müdürü Dr.Hasan Okumuş'u ziyaret ettim. Türkiye'de ilk defa bir ilçede kurulan Adalet Bakanlığı Adli Tıp Şube Müdürlüğü öncelikle Gebze'ye hayırlı olsun. Tez zamanda yeni yerinde faaliyete geçmesini temenni eder. Şube Müdürü Dr. Hasan Okumuş'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür eder başarılar dilerim’ dedi.

 

Okumuş, Gencer’in ziyaretinden memnun kaldığını belirtti.

 

 

Gebze Adli Tıp Şube Müdürü

 

Dr.Hasan Okumuş kimdir?

 

Bayburt'ta doğumlu olan Okumuş,  İlkokul ve lise eğitimini Bayburt'ta tamamladı. 2004 yılında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı.2010 yılında tıp fakültesinden mezun olduktan sonra 2 yıl Sakarya'da pratisyen hekim olarak görev yaptı. 2012 yılında Tıpta Uzmanlık Sınavını kazanarak Karadeniz Teknik Üniversitesinde Adli Tıp araştırma görevlisi olarak göreve başladı. 2016 yılında Adli Tıp uzmanı ünvanını alarak Malatya Adli Tıp Grup Başkanlığına atandı ve 4 yıl şube müdürü olarak görev yaptı. 2020 yılı kasım ayında Gebze Adli Tıp Şube Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandı ve halen görevine devam etmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır. 

 

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2021, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER