Gebze Anadolu Lisesi Eğitime Çarıklıoğlu İle Start Verdi

2019-2020 eğitim öğretim yılı başlamasıyla birlikte Gebze Anadolu Lisesi öğrencileri yeni eğitim öğretim dönemine yeni müdürleriyle başladılar.

Gebze Anadolu Lisesi Eğitime Çarıklıoğlu İle Start Verdi
banner158
banner174

 2019-2020 eğitim öğretim yılı başlamasıyla birlikte Gebze Anadolu Lisesi öğrencileri yeni eğitim öğretim dönemine yeni müdürleriyle başladılar.

Gebze'de uzun yıllar eğitim camiasında başarılı görevler yapmış,tecrübeli isim İbrahim Çarıklıoğlu ile eğitime başlayan öğrencileri okul bahçesinde düzenlenen proğramda aileleri de yalnız bırakmadılar.

2019-2020 eğitim öğretim yılı münasebetiyle açılış konuşması yapan Gebze Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Çarıklıoğlu," Gebze Anadolu Lisesi,1989'dan beri var olan değerleriyle,yenilikçi bir eğitim anlayışını sürdürmektedir. Bu eğitim anlayışı,günümüzde Atatürk ilkelerine bağlı vatandaşlar yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Atatürk'ün dediği gibi; "En önemli görevimiz olan Milli Eğitim'de mutlaka başarılı olmak zorundayız. Ancak bu şekilde bir ulus aydınlığa kavuşabilir." 31 yıldır tanınan ve mükemmel bir eğitim kurumu niteliği taşıyan Gebze Anadolu Lisesi,temel insani değerler doğrultusunda,öğrenci odaklı bir eğitim projesi gerçekleştirmektedir. 

Gebze Anadolu Lisesi,Atatürk'ün benimsediği demokrasi ve barış ilkelerine bağlı olup,Okul için değil,hayat için öğreniriz" deyişini temel alır. İnsani ve mesleki başarıyı tüm yönleriyle geliştirmek kurum projemizin en önemli hedeflerinden biridir. Bu eğitim ve öğretim yılında 12 şube.9.sınıf, 8 şube 10.sınıf, 6 şube 11.sınıf,6 şube de 12.sınıf olup 32 derslikte 1198 öğrencimize eğitim verilecektir. Okulumuz genel anlamda bakım ve onarımdan geçirildi.Bu bakım onarım çalışmalarında desteklerini esirgemeyen Kocaeli Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy,İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fehmi Rasim Çelik,Gebze Kaymakamımız Sayın Mustafa Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Şener Doğan,Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz ve ekibine, işimizi yapan Müteahhitimiz Cengiz Altay'a siz değerli veli,öğrenci ve öğretmen arkadaşlarım adına şükranlarımı sunarım.Ayrıca ben göreve başladıktan sonra bizi hiç yalnız bırakmayan değerli velilerimize özellikle Lale Okay hanıma çok teşekkür ediyor,2019-2020 eğitim ve öğretim yılının sizlere ve ülkemize hayırlar  getirmesini diliyorum" dedi. 

Velilerden Teşekkür 

Gebze Anadolu Lisesi bahçesinde toplanan veliler, zamanında kendilerini okutan İbrahim Çarıklıoğlu gibi disiplinli bir yöneticinin,şimdi kendi çocuklarını okutacağından duydukları memnuniyeti dile getirerek,öğrenci kayıt işlemleri sırasında okul müdür yardımcısı Melin Keçeci'ye ve okul yönetimine ilgi alakalarından dolayı da bizzat teşekkür ettiler. 



Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2019, 23:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER