Gebze bu hafta konserlerle dop dolu!

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yaz konserlerinde bu hafta Kocaeli Fuarında Öykü Gürman, Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda Yavuz Bingöl ve Murat Kekilli hayranlarıyla buluşacak.

Gebze bu hafta konserlerle dop dolu!
banner158
banner174

Bu hafta konserlerle dop dolu 

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kocaeli Fuarı 52. Yaz Etkinliklerinin bu haftaki konuğu ünlü pop sanatçısı Öykü Gürman olacak. Sesi ve yorumuyla hayran kitlesi oluşturan sevilen dizi Sen Anlat Karadeniz’de de oyunculuk yapan sanatçı sevilen şarkılarını Kocaeliler için 18 Temmuz Çarşamba Saat: 21.00’da Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesi’nde vereceği ücretsiz konserde seslendirecek. Sevilen sanatçı Öykü Gürman,  bu yılın başında çıkardığı "Rüya Bitti" isimli son albümünden şarkıları ve sevilen tüm şarkılarını Kocaelililer için söyleyecek.

 

GEBZEDE İKİ KONSER

Büyükşehir Belediyesi tarafından yaz boyunca konserler aralıksız sürmeye devam ediyor. Kocaeli Fuarı’nda her hafta ünlü bir sanatçının konser verdiği etkinlikler sürerken Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda da ücretsiz konserler düzenleniyor. Gebze Cumhuriyet Meydanında bu hafta iki muhteşem konser organizasyonu düzenlenecek. 20 Temmuz Cuma Saat:21.00’da Yavuz Bingöl, 21 Temmuz Cumartesi Saat:21.00’da Murat Kekilli Gebzeli hayranlarıyla buluşacak.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2018, 16:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER