Gebze Fatih Devlet Hastanesi yönetimi siz bu insanlara ne yaptınız?

Gebze Fatih Devlet Hastanesi yönetimi hakkında duyduklarımız bize yeter.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi yönetimi siz bu insanlara ne yaptınız?
banner158
banner174

 Gebze Fatih Devlet Hastanesi yönetimi hakkında duyduklarımız bize yeter. 

Gebze Fatih Devlet Hastanesinde göreve gelmesiyle başarılı bir ekip lideri olma özelliğiyle bilinen başhekim Uzm.Dr. Gökhan Nalbant ve hastane yönetimiyle ilgili olarak vatandaşların memnuniyetlerine kulak misafiri olup duyduklarımızı kaleme alarak aldıkları hayır dualarına ortak olmak bizim için gurur vericidir. 
Toplu taşıma aracında belli ki; hastaneden çıkmış olan vatandaşlar arasında geçen ilginç bir diyaloga kulak vermek güzeldi.Konu sağlık olunca can kulağı ile 
dinlemeye değdi. 

Yaşları 65-70 olan çiftlerin ellerinde olan raporlarına bakarak kendi aralarında yorumlar yapıyorlardı. Yorumlardan sonuçların iyi çıktığı belliydi. Yüzlerinde mutluluk  görmeye ağızlarından çıkanlar duymaya değerdi. 
Yaşlı teyzemiz hastaneye ne zaman gitse kendisini tanımadıkları halde hastane başhekimi Gökhan hocanın makam odasının kapısının her zaman açık olduğu,her zaman kendilerine yardımcı olduğunu,gülen yüzüyle kendilerini ağırladığını ifade ederek izinde olduğunu söylüyordu.Yaşlı amcamız ise eşine dönerek bir anda "üzülme hanım bak senin evladın gibi sevdiğin Gökhan hoca izinli" ama bu hastane yönetiminde çalışanların hepsi bizim evladımız gibi bugün bize kendi anne ve baları gibi yardımcı oldular, Allah bu zor pandemi sürecinde gülen yüzlerini soldurmasın, başımızdan eksik etmesin, hepsinden razı olsun dedi.

Gökhan hocanın yokluğunu aratmayan acilde karşılaştıkları ve yakasında İdari ve Mali İşler Müdürü yazan kişi Ahmet bey ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ferhat bey'i otobüsten inene kadar dillerinden düşüremediler. Biz olumuz bir duyuma şahit olduğumuzda sorduğumuz gibi bu duyum karşısında da kendilerine sorarız bu insanların hayır duasını almak için,bu insanları mutlu ederek yüzlerini güldürmek için ne yaptınız.?


Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2020, 20:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER