banner166

Gebze meydanda bayramlaştı

Gebze’de geleneksel ilçe bayramlaşması Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde Kurban Bayramının ikinci günü 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda gerçekleşti.

 Gebze meydanda  bayramlaştı
banner158
banner174
 

Gebze’de geleneksel ilçe bayramlaşması Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde Kurban Bayramının ikinci günü 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda gerçekleşti. Çok sayıda vatandaşın aileleriyle birlikte katıldığı kent meydanındaki ilçe bayramlaşmasına ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Belediye Başkan Yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, Sadık Albayrak, Gebze Emniyet Müdürü Adnan Aksakal, Gebze Jandarma Komutanı Barış Eke, Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

BİRLİK OLMA ZAMANI

15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda düzenlenen kent bayramlaşmasında kısa bir selamlama konuşması yapan ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Ülkemize çirkince bir yaklaşım ve gaye ile hedef alan, hiçbir mantıklı bir izahı ve gerekçesi olmayan siyasi ve ekonomik mekanizmalarını harekete geçirmeye çalışıyorlar. Biz bir olduğumuzda daha öncede gösterdikleri çabalardan istedikleri neticeyi alamadıklarını gördük. Bu çirkince yapmaya çalıştıkları ekonomik savaşa karşı, şimdi yine birlik olma zamanı. Tüm bu yaşananlara karşı Kurban Bayramı münasebetiyle Türkiye’mizin, 81 milyonun bir ve beraber olduğunu göstermeyi ve altından kalkmayı Rabbim dualarımızla kabul eder inşallah.

İSLAM ALEMİNİN BAYRAMINI KUTLUYORUM

Kurban Bayramının Türkiye’mize ve tüm İslam alemine mübarek olmasını diliyorum. Kesilen kurbanlarımızın makbul olmasını, hac görevini yerine getirenlerin ibadetlerinin kabul olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Bayramlarımızı gönül rahatlığıyla, huzurla geçirmemiz için, görevi başında olan güvenlik güçlerimize, itfaiye erlerine ve tüm çalışanlarımıza da minnetlerimi iletiyorum. Kurban Bayramının tüm İslam aleminde, tüm evlerde en güzel bir biçimde yaşanmasını diliyorum. Bayramınızı en içten dileklerimle tebrik ediyorum.” dedi.

TÜRKİYE BİZİM KADERİMİZ

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil yaman gerçekleştirdiği selamlama konuşmasında, “Bizim kaderimiz Anadolu Türkiye bizim kaderimiz ve dünyanın en güzel kaderine sahibiz. Aziz bir milletin ferdiyiz. Kocaeli Türkiye’nin en güzel şehirlerinden, dünyanın en güzel şehirlerinden biri. Kocaeli’nin de en güzel ilçelerinden biri de Gebze’dir. Bugün bayram vesilesiyle Gebzelilerle birlikteyiz hepinizin Kurban bayramını tebrik ediyorum. Hepinize ailelerinizle birlikte güzel bayramlar diyor hepiniz Allah’a emanet ediyorum” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2018, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER