Gebze Motosiklet Kulübü'nden 30 Ağustos Kutlaması!

Gebze Motosiklet Kulübü Başkanı Barış Bal 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili konuşma yapıldı. Konuşmadan sonra Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra polis eşliğinde kortej yaparak tur atıldıktan sonra Darıca meydana geçildi.

Gebze Motosiklet Kulübü'nden 30 Ağustos Kutlaması!
banner158
banner174
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Gebze Motosiklet Kulübü üyeleri 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yıldönümünü kutlamak için bir araya geldi. Gebze Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan onlarca motosiklet tutkunu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yıldönümünü motosikletleriyle kutladı.


Gebze Motosiklet Kulübü Başkanı Barış Bal 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili konuşmasında,

 Bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasına temel teşkil eden 30 Ağustos 1922 de kazanılan büyük zaferin 96.yılını kutlamanın haklı gurur ve heyecanını yaşıyoruz. Ulu önder Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi sonsuza dek şükran ve minnetle anacağız. Gebze Motosiklet Kulübü olarak bugün burada toplanan herkese katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

GÖRSEL ŞÖLEN

Düzenlenen konuşmaların ardından Gebze Motosiklet Kulübü üyeleri ve programa katılanlar toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirirken ardından motosikletler önce Gebze’nin farklı noktalarını olmak üzere en sonunda Darıca’da tamamlanan kortej gösterisinin startını verdi. Yaşa Mustafa Kemal Paşa sloganları ve Türk bayrakları gösterileri ile daha bir anlamlı hale gelen bu görsel şölen Gebzelilerden de alkış aldı.


















Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2018, 19:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER