banner166

Gebze Trafik ekipleri 56 yılla aranan şahsı yakaladı

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Büro Amirliği ekiplerinin trafik kontrolleri sırasındaki dikkati sayesinde, 14 ayrı dosyadan 56 yıl 8 ay ağır hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı.

Gebze Trafik ekipleri 56 yılla aranan şahsı yakaladı
banner158
banner174

 Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Büro Amirliği ekiplerinin trafik kontrolleri sırasındaki dikkati sayesinde, 14 ayrı dosyadan 56 yıl 8 ay ağır hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı. Trafik ekiplerine sahte ehliyet gösteren ve gerçek isminin M.S olduğu öğrenilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gebze polisi adeta kuş uçurtmuyor. Bunun son örneği trafik kontrolleri sırasında durdurulan bir araç sürücüsünün sahte ehliyet göstermesiyle yaşandı. Polis, sürücünün ehliyet belgesinden şüphelenmesi üzerine şahsa detaylı bir GBT sorgulaması yaptı. Sorgulama sonucunda şahsın görevli trafik polislerine sahte ehliyet sunduğu ve gerçek isminin M.S. olduğu tespit edildi. Hırsızlık, Konut Dokunulmazlığının İhlali, Mala Zarar Verme ve Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma suçlarından 14 ayrı dosyası bulunan M.S isimli şüphelinin toplamda 56 yıl 8 ay ağır hapis cezası ile arandığı anlaşıldı. Ayrıca resmi belgede sahtecilik suçundan da adli işlem yapılan şahıs, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2020, 14:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER