Gebze’de 1/1000 lik Planlar Tamam

Gebze Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısı Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in başkanlığında gerçekleşti. Meclis’te Cumhuriyet, Mimar Sinan Beylikbağı, Köşklüçeşme, İstasyon, Tatlıkuyu mahalleri sınırları dahilinde 1/1000 lik plan çalışmalarına ilişkin İmar Komisyonu Raporu kabul edildi.

 Gebze’de  1/1000 lik Planlar Tamam
banner158
banner174

Gebze Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısı Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in başkanlığında gerçekleşti. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda bulunan meclis salonunda gerçekleşen Aralık ayı olağan meclis toplatışı, yoklama ve bir önceki aya ait karar özetlerinin oylanması ile başladı. Önerge ile gündeme dahil edilen iki madde ile birlikte Aralık Ayı meclis toplantısında toplam 18 gündem maddesi tek tek görüşülerek karara bağlandı. Gündemin 4. Maddesi Hacıhalil Mah.1 pafta, 181 ada 7 ve 19 nolu parsellerin bitişiğindeki yoldan ihdas sonucu oluşan toplam 23.48 metrekarelik kısmın Vakıflar Genel Müdürlüğüne devrine ilişkin Plan Bütçe ve Hukuk Dilekçe Tetkik ve İsimlendirme Komisyonu ortak raporu ve gündemin 7. Maddesi Plan ve Proje Müdürlüğünün İlçemiz Cumhuriyet, Mimar Sinan Beylikbağı, Köşklüçeşme, İstasyon, Tatlıkuyu mahalleri sınırları dahilinde 1/1000 lik plan çalışmalarına ilişkin İmar Komisyonu Raporu kabul edildi.


GEBZE’DE SİYASET YAPMAK AYRICALIKTIR

Diğer gündem maddelerinin görüşülüp karar bağlanmasının ardından Başkan Köşker, meclis üyelerinin gündem dışı sorularını cevaplandırdı. Başkan Köşker, “ Gebze’de siyaset yapmak ayrıcalıktır. Bizler Gebze Belediyesi meclisi çatısı altında Gebze için hizmet etmeye çalışıyoruz. Zaman zaman fikir ayrılıkları illaki oluyor fakat hiçbir zaman birbirimize olan saygımızdan taviz vermedik. İyisi ile kötüsü ile bir yılın son meclisini tamamladık. Ben bütün meclis üyesi arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yeni yılda meclisimizde Gebze’miz için hayırlı kararlar almayı diliyorum” ifadelerini kullandı. Gebze Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısı 3 Ocak Çarşamba günü saat 16:00’da gerçekleşecek.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2017, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER