Gebze'de Alkışlar Öğretmenlere

24 Kasım öğretmeler günü programı Gebze’de takdir topladı.

Gebze'de Alkışlar Öğretmenlere
banner158
banner174

 24 Kasım öğretmeler günü programı Gebze’de takdir topladı.

Başarısıyla adından sıkça söz ettiren Gebze Anadolu Lisesi yönetimi tarafından organize edilen öğretmenler haftası etkinlikleri izleyenleri mest etti.

Gebze’de etkinliklerle renkli geçen ve beğeni toplayan öğretmenler günü kulamaları hafta boyunca çeşitli  etkinliklerle kutlanırken proğramlara yoğun katılım vardı.

İlk olarak Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’ndaki Belediye Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen törene ilçe protokolü, görevli öğretmenler ve öğrenciler katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan Atatürk Anıtı’na çelenk koymasıyla başlayan tören saygı duruşun ve İstiklal marşı okunmasıyla son buldu. 

Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda kültür merkezinde hazırlanan program ise görmeye değerdi. Özellikle sahne çiçeklendirmesinden hazırlanan akıcı program oldukça  beğeni topladı. Şehit öğretmenler unutulmadı. Mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni ve emekli öğretmenlere hizmet şeref belgesinin verilmesi ile devam eden program, okullar arasında yapılan şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere verilen ödül takdimleriyle sona erdi.

GEBZE ÖĞRETMENLERİ KONSERİ DİNLEMEYE DEĞERDİ

Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Gebze Milli Eğitim Müdürlüğü Gebze Öğretmenleri Konserinde solon tıka basa doluydu. Şef Sadettin Semih GENÇMEN nezaretinde Nurcan Koç ve Güngör İRDEM sunumuyla gerçekleşen konserde duygu dolu anlar yaşanırken hep bir ağızdan geceye dair şarkılar söylendi.

Saygın Yiğit Albayrak, Esra Taşpınar, Demet Altun, Sabri Krokmaz,Şükran Aydın, Mustafa Koç, Yurdaşen Karaol, Selcan Güner, Resul Onat,Hasan Akgül' ün sahnesi ve koro olarak seslendirilen tüm eserler, orkestra ekibinden Kutsal Özer, Rabia Övgü Taylan,Saygın Yiğit Albayrak,Hikmet Çalışkan,Belgin Kabasakal,Hasan Bilgin, Murat Kılıç, Mehmet Demir,Sadettin Semih Gençmen'in performansları izleyenleri mest etti. Salonun ilk defa bir öğretmenler gününde bu kadar yoğun olduğu gözlendi.Koroya Burcu Fındık,Esra Güngör,Özlem Kitmur,Sezer Yıldızlı,Volkan Tığlı, Ömer Aydoğmuş,Yasemin Demirayak ayrı bir renk kattı. 

Gebze’de eğitim camiasının sevilen ve sayılan öğretmenlerinin hazırladığı bu konserde çoğunluğun Gebze Anadolu Lisesi öğretmenlerinden oluşu gözden kaçmadı.

24 Kasım öğretmenler haftası etkinliklerini yakından takip eden Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan 24 Kasım öğretmenler günü etkinliklerinde de tam puan alırken, Gebze’de bu yıl ki öğretmenler günü organizasyonunu üstlenen ve farkındalık yaratarak alnının akıyla sorunsuz bitiren Gebze Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Çarıklıoğlu,Müdür Yardımcısı Melin Keçeci ve emeği geçenleri programlara katılan meslektaşları tebrik etti.












Haber Uğur GENCER

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2019, 21:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER