banner166

Gebze’de Dillere Destan Mezuniyet Töreni

Gebze'nin en gözde Ortaokulu, geleceğin dehalarını yetiştiren eğitim yuvası Osmangazi Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri kep atma sevinci yaşadı.

Gebze’de Dillere Destan Mezuniyet Töreni
banner158
banner174

 Gebze'nin en gözde Ortaokulu, geleceğin dehalarını yetiştiren eğitim yuvası Osmangazi Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri kep atma sevinci yaşadı.


Osmangazi Orta okulunda geleneksel olarak düzenlenen 8. Sınıflar mezuniyet etkinlikleri   hem sevindirdi hem de duygu dolu anlar yaşattı.

Osmangazi Ortaokulu 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 8.Sınıf Öğrencilerine Yönelik Mezuniyet Töreni Veli, Öğrenci Ve Öğretmenlerin Katılımıyla Okul bahçesinde kutlandı. Sunuculuğu profesyonel sunuculara taş çıkartan Türkçe Öğretmeni Çağrı Güney yaptı.

Saygı duruşu ve çoşkuyla okunan istiklal marşı ardından Öğrenci velilerinin okul başarısı ve disiplininden dolayı takdir ettiği Okul Müdiresi Sebahat Çetiner Doğan Yaptığı Konuşmada;
“ Değerli Velilerimiz Emanet Olarak Aldığımız Değerli Evlatlarınızı, Bir Ebeveyn Olarak Bütün İdarecilerim, Öğretmenlerim, Personelim İle Hizmet Ederek Gelecekte Onların Daha Kendinden Emin, Ne İstediğini Bilen, Hedefleri İçin Cesaretle Hareket Eden Bilgili, Görgülü, Yaşamı Seven,Yaşatmayı Görev Bilen Sevgi Dolu Bireyler Olarak Görmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz. Sizlerin Huzurunda Tüm Personelime Teşekkür Ediyorum, Değerli Öğrencilerimiz Rabbim Hepinizin Yolunuzu Açık Etisin. Hayatınız Boyunca Hepinize Başarılar Diliyor, Bütün Velilerimize Okul Disiplini ve Kuralları Noktasında Şahsıma Ve Personellerime Gösterdiğiniz İlgi Ve Verdiğiniz Destekten Dolayı Sonsuz Teşekkür Ediyorum” Dedi.  Okul müdiresi konuşma yaparken öğrenci ve veliler göz yaşlarına hakim olamadılar.

Okul bahçesinde hazırlanan mezuniyet töreninde sınıflara ait yaptırılan pastalar kesilirken, okulda dereceye giren İsmail Güler ve Selman Tıglı’ya plaket verildi. Tüm öğrencilere hatıra olarak saklayacakları özel olarak yaptırılan üzerinde resimleri olan madalya ve diplomaları takdim edildi. Okul kütüğüne okul birincisi İclal Tosun’un adı çakılarak, 7.inci sınıf 1.incisi Feyza Çalbıyık’a okulun Türk bayrağı emanet edilerek mezuniyet töreni ölümsüzleştirildi.

Mezuniyet törenine için yapılan tüm hazırlıklar, konfeti ve meşaleler eşliğinde düzenlenen sunum ve paylaşımlar görmeye değerdi. Program bahçede kep atma töreni ve müzik eşliğinde öğrencilerin eğlenmesi arkadaş ve öğretmenleriyle hatıra fotoğrafları çekilmeleriyle birlikte afiyetle yenen ikramlarla son buldu.

Osmangazi Ortaokulunda geleneksel hale gelen Mezuniyetin 1.inci günü doğayla baş başa yapılan piknik,2.inci günü Çayırova Şişe Cam Sosyal Tesisleri Cam Mekanda balo ve 3.üncü gün okul bahçesinde düzenlenen törenle noktalanmış oldu. 

















Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2019, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER