banner166

Gebze’de ilk ders zili çaldı

Gebze’de 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı Yeni Kent Mahallesinde bulunan Koç Ortaokulunda düzenlenen törenle başladı.

Gebze’de ilk ders zili çaldı
banner158
banner174
 

Gebze’de 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı Yeni Kent Mahallesinde bulunan Koç Ortaokulunda düzenlenen törenle başladı. Koç Ortaokulunda gerçekleşen eğitim yılının ilk haftası kutlama programına Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze Jandarma Komutanı Barış Eke, okul müdürü, öğretmenler, öğrenci ve velileri katıldı. Gebze Mili Eğitim Müdürü Şener Doğan gerçekleştirdiği kısa selamlama konuşmasında yeni eğitim ve öğretim yılında tüm öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi.

SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİK

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker gerçekleştirdiği selamlama konuşmasında öğrencilere özellikle ileride seçecekleri bölümler hakkında çok dikkatli olmaları konusunda öğütlerde bulundu. Başkan Köşker, “Çocuklar sizleri gerçekten çok özledik. Her pazartesi kaymakamımızla birlikte bayrak törenlerine katılarak sizlerle birlikte haftaya başlıyor, sizlerden aldığımız enerji ile o haftayı tamamlıyoruz. Sizlerin okullarını, öğretmenlerini özlediğiniz biliyorum. Bu günlerinizin kıymetini bilin ve ileride güzel bölümlerde okuyun. Seçtiğiniz bölümlere bu anlamda çok dikkat edin. Hayatınızı etkileyecek kararlar olduğunu unutmayın. Ben şimdiden hepinize güzel bir eğitim e öğretim yılı diliyorum” ifadelerini kullandı.



GÜZEL BİR EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DİLİYORUM

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler konuşmasına 2018 eğitim ve öğretim yılının ülkemize hayırlara vesile olmasını dileyerek başladı. Kaymakam Güler konuşmasının devamında, “İnşallah bu eğitim ve öğretim yılını kazasız, belasız en güzel şekilde atlatırız. Umuyorum güzel bir eğitim yılı olur ve çocuklarımızı en güzel şekilde geleceğe hep birlikte hazırlarız. Biz çocuklarımızı iyi ansan olarak yetiştirmek istiyoruz. Bilgiyle donanmasının yanı sıra sorgulayacak, yorumlayacak, kendini ifade edebilecek, ayakları üzerinde durabilecek bir nesil yetiştirmek istoruz” dedi.

ÖĞRENCİLERİN GÖSTERİSİ BEĞENİ TOPLADI

Protokol konuşmalarının ardından öğrencilerin folklor gösterileri izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.  Gösterinin ardından ilk ders zili ile öğrenciler sınıflarına uğurlandı. Sınıfları ziyaret eden Kaymakam Güler ve Başkan köşker çocuklara güzel bir eğitim-öğretim yılı diledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2018, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER