Gebze’de Ramazan Bir Başka Güzel

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in geleneksel olarak devam ettirdiği mahalle iftarları Gebze halkı tarafından büyük teveccüh görüyor. Başkan Adnan Köşker, her mahalle iftarına katılarak halkla birlikte iftar açıyor, vatandaşı dinliyor. Başkana vatandaşların ilgisi yoğun…

Gebze’de Ramazan Bir Başka Güzel
banner158
banner174

VATANDAŞLA İFTAR AÇIYOR

Sosyal belediyecilik konusunda yaptıkları ile adından sıkça söz ettiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze halkına dolu dolu bir Ramazan ayı yaşatıyor. Mahallelere kurulan iftar sofralarında vatandaşlar sırada beklemeden masaya servis edilen yemeklerle oruçlarını açıyor.

KENT MEYDANI DOLUP TAŞIYOR

Gebze Belediyesi Ramazan ayında vatandaşlara sadece mahalle iftarı vermiyor. Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda gerçekleştirdiği programlar ile Gebzelilere Ramazan’ın maneviyatını doyasıya yaşatıyor. Kent Meydanında Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve ilahi sanatçılarının verdiği konserler ve özel programlarla vatandaşlar dolu dolu bir Ramazan ayı yaşıyor.

ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU

Gebze Belediyesi mahalle iftarlarında sadece yetişkinleri düşünmüyor. Çocuğu olan aileler içinde eğleneceği ortamlar hazırlıyor. Böylece çocuklar eğlenirken, vatandaşlarda rahat bir şekilde iftarlarını açıyor. Çocuklar iftar saatine yakın Palyaço ve geleneksel sokak oyunları ile eğlenceli vakitler geçiriyorlar. Gebzeli çocukların Başkan’a olan sevgisi ise başka. Çocuklarla özel ilgilenen Başkan Köşker, onlarla fotoğraf çektiriyor, hediye veriyor.

BAŞKAN KÖŞKER’E TEŞEKKÜR

Gebze’de Ramazan ayının dolu dolu geçiren vatandaşlar ise Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e her fırsatta teşekkürlerini dile getiriyor. Mahalle iftarlarından dolayı Başkana teşekkür eden vatandaşlar, “Başkan sadece Ramazan aylarında iftarlarda bizimle olmuyor. Normal zamanlarda da her zaman halkın içinde. Ramazan’da böyle nezih ortamlar bize sunduğu için kendisine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullanıyor.

GEBZE HALKININ MUTLULUĞU

Ramazan ayının birlik ve kardeşlik ayı olduğunu dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Ramazan’da vatandaşla aynı sofrada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek şöyle konuştu: “Göreve geldiğimiz günden beri Gebze halkının mutluluğu için çalışıyoruz. Gebze’yi Marka Şehir yaptık. Mübarek Ramazan ayında vatandaşlarımızla mahalle mahalle buluşup hem iftar açıyoruz hem de bire bir sohbet etme fırsatımız oluyor. İnşallah Gebze’ye yeni hizmetlerimizle Gebze çok daha güzel bir şehir olacak.”

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2018, 17:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER