Gedikoğlu: Gebze’de toplanma alanı yok!

Marmara İşadamları ve Müteahhitleri Derneği (Marimder) Başkanı Zeki Gedikoğlu, dün bir basın toplantısı düzenleyerek olası bir depremde Gebze bölgesinin toplanma alanı konusunda büyük sorun yaşayacağını ifade etti.

 Gedikoğlu: Gebze’de toplanma alanı yok!
banner158
banner174
  Bölgemizdeki tüm statların toplanma alanı yapılması hakkında dün  Gebze Sivil toplum merkezinde bir basın toplantısı düzenleyen  Gedikoğlu, bazı statların 15-20 bin kişi alabileceğine dikkat çekerek, Stat çevrelerinde ve zemininde yapılabilecek değişikliklerle bu sayının 50 bine de çıkarılabileceğini söyledi. Konuyu rapor olarak da ilgili bakanlığa sunduklarını dile getiren MARİMDER Başkanı Zeki Gedikoğlu; projeye ayrıca Gebze Teknik Üniversitesinin de desteğini beklediklerin belirtti.

BİZ ESKİDEN SÖYLEDİK, DEDİKLERİMİZ ÇIKTI

Deprem hususunda her zaman hassas olduklarını dile getiren Zeki Gedikoğlu; “Biz ta o tarihte deprem bakanlığının kurulmasını istedi. Basın mensupları bunu çok iyi biliyor. Daha sonra 17 Ağustos depremini yaşadık ve bizim tahminlerimize göre 50 bin insanımız hayatını kaybetti. Bu depremlerden ders çıkartabildik mi, elbette çıkartamadık.” dedi.

HÜNKAR ÇAYIRI GÖZBEBEĞİMİZ, kurban ettirmeyiz!

Gebze Belediyesinde Meclis üyesi olduğu dönemde Hünkar Çayırını birilerinin ele geçirmek istediğini  dile getiren Zeki Gedikoğlu, buna müsaade etmediklerini söyledi. Gedikoğlu ayrıca, 29 Aralık Cuma akşamı Tavşancıl Sahil Restoran’da sanayici, işadamları ve müteahhitlerle yemekte bir araya geleceklerini belirtti. Gedikoğlu’nun toplantısında yönetim kurulu üyeleri, Emine Özcan, Çiler Boylu, Yüksel Yıldız ve Savaş Özkan da bulundu.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2017, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER