Giresunlular yeni yerine taşınacak

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu yeni merkezine taşınmaya hazırlanıyor.

 Giresunlular yeni yerine taşınacak
banner158
banner174

 Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu yeni merkezine taşınmaya hazırlanıyor. Bünyesinde 17 kayıtlı yöre derneğini barındıran federasyon  24 Aralık 2017 saat 12:00’de yapacağı muhteşem bir açılış organizasyonu ile yeni yerine taşınacak.

Gebze, Beylikbağı Ulus mahallesi, Yaşar Doğu Caddesi N:2, Kat: 1 adresindeki yeni binasına taşınacak olan  Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu’nun geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulla yeni seçilen Başkanı Olgun Kandemir dün sabah kahvaltılı basın toplantısı yaptı.

 Toplantıya dernek başkanları, federasyon yönetimi ile basın mensupları katıldı.

Federasyonun 160 M2 kare olan yeni yerinde toplantı salonu, makam odası, gençlik ve kadın kolları odaları ile sosyal etkinlikler bölümü bulunuyor.

Açılışa Kocaeli  ve Gebze ve çevre ilçeleri protokolü, aslen Giresunlu olan AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan’ın katılması bekleniyor.

Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Olgun Kandemir tanışma ile başladığı toplantıda yaptığı konuşmada, “ 24 aralıkta görkemli bir açılış töreni yapacağız. Programımız hazır bir tek süslemelerimiz kaldı. Buraya taşındıktan sonra ayda bir defa bünyemizdeki tüm derneklerimizle birlikte toplantılarımız olacak. Hedefimiz büyük. 30 derneğimiz var. Bunların 17’sini bünyemize kattık. Hedefimiz diğerlerini de bünyemize katarak güçbirliğini daha da pekiştirmektir. 2018’deki hedefimiz ise, federasyonumuza yerini satın alarak kendi binamızı yapmaktır. Bu binamızda her derneğimize ayrı yer tahsis etmektir. Yeni  heyecan ve vizyonumuzla inşallah ses getirecek yeni organizasyonlara imza atacağız. Tüm hemşerilerimizi ve bölge halkımızı açılışımıza bekliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2017, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER