GTO’nun 2018 bütçesi: 2. 155.000 TL.

Gebze Ticaret Odası yılın son Meclis toplantısı dün gerçekleşti.

GTO’nun 2018 bütçesi: 2. 155.000 TL.
banner158
banner174

Gebze Ticaret Odası yılın son Meclis toplantısı dün gerçekleşti. Saat 15:30’da yapılan  Meclis toplantısında Meclis Üyeleri ekseriyetle hazır bulundu. Meclis’te konuşan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu

Başkanı Nail Çiler, Oda’nın 2018 hedefleri ve çalışma programı hakkında önemli açıklamalar yaptı.

 

 

Çiler açıklamasında, geçtiğimiz günlerde başlayan ve içinde Çayırova Kızılay Kan Merkezi inşaatının devam ettiğini ve yeni yılda tamamlanacağını söyledi.

EN BÜYÜK YATIRIMIMIZ ÇOCUKLARIMIZA!

Her şey hayal etmekle başlar. E-mucit Projesi geliştirdik. Burada yien TÜBİTAK’taki Martek’le, Aybitek’le çalışıyoruz. Çocuklar bizim geleceğimiz. Bugün Valilikte bir toplantıya katıldık. Robotik yazılım kodlamaya başlıyoruz. Robotik kodlama önemli.

2018 yılı çalışma programımız için de bilgi vereyim. Bizim bölgemize kazandırdığımız 5  tane 112 Acil İstasyonu ile ilgili yeni yılda da ne gibi eksiklikler var onları gidermeye hazırız. Yine bizim bölgeye kazandırdığımız Gebze Ticaret Odası Meslek Lisesi bu yıl üçüncü mezunlarını verdi ve buradan mezun olan çocuklarımızın hepsi de Odamızda staj yapıyorlar. Yine devam eden Dilovası Halk Merkezi inşaatı devam ediyor. Robotik kodlamada pilot bölge olarak Darıca pilot bölge seçildi. Projemiz sonunda bir ölçme yapılacak. Eğer başarılı olursa Türkiye çapında örnek proje olarak sunacağız. GTO eğitimde Türkiye birincisi oldu.” Dedi.

BÜTÇE OYLANDI

Başkan Çiler’in ardından Oda Vakfı’nın bütçesi onaya sunuldu ve oylandı. Buna göre GTO Oda vakfının bütçesi 2018 yılı için: 2 milyon 155 bin olarak onaylandı.  Haber: Engin BATI

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2017, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178