Hikmet Tatoğlu Gebze İlçe Gençlik Spor Müdürü oldu

Uğur GENCER/ Eski İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer'in Iğdır İl Gençlik Spor Müdürlüğüne atanmasının ardından boşalan koltuğa spor camiasının ve Gebze’nin sevilen simalarından Hikmet Tatoğlu atandı.

 Hikmet Tatoğlu Gebze İlçe Gençlik Spor Müdürü oldu
banner158
banner174

 Uğur GENCER/ Eski İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer'in Iğdır İl Gençlik Spor Müdürlüğüne atanmasının ardından boşalan koltuğa spor camiasının ve Gebze’nin sevilen simalarından Hikmet Tatoğlu atandı.

Hikmet Tatoğlu'nun Gebze İlçe Gençlik Spor Müdürlüğüne asaleten atandığına dair karar Bakanlık tarafından kendisine tevdi edildi.

HİKMET TATOĞLU KİMDİR?

1972 yılında Rize’de dünyaya gelen Hikmet Tatoğlu, 1986 Yılında Rize İkizdere İmam Hatip Ortaokulu’nu bitirdikten sonra 1990 yılında Gebze İmam Hatip Lisesi mezunu olan Hikmet Tatoğlu, Bursa Uludağ Üniversitesi Beden Eğitimi öğretmenliği bölümünde 1998 yılında mezun olduktan sonra Gebze Teknik Üniversitesi Ana Bilim dalında yüksek lisans yaptı. Halen Açıköğretim Fakültesi Adalet bölümünde son sınıf öğrencisi olarak eğitim hayatına da devam ediyor. Hikmet Tatoğlu Buket Tatoğlu ile evli olup bir çocuk babasıdır.

 




Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2020, 19:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER