banner166

HIRSIZLAR İYİCE AZITTI!

Güpegündüz çaldıkları malzemeleri kamyonetle götürdüler!

HIRSIZLAR İYİCE AZITTI!
banner158
banner174


Gebze’ de, bir elektrik malzemesi dükkanına giren hırsızlar 10 bin TL değerindeki kablo çaldı. Hırsızların kabloları çalma ve plakasız kamyonete yüklemeleri güvenlik kameralarına da yansıdı. Hırsız zanlılarının  hırsızlık yaparken içerideki kamerayı söktükleri fakat dışarıya bakan kayıt cihazını  hesaba katmadıkları için yaptıkları hırsızlığı an be an kayda alındığını farketmedikleri görüldü.

ARAPÇEŞME’DE  MEYDANA  GELDİ
Olay, Gebze Arapçeşme Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Gündüz vakti, inşaat malzemelerinin satıldığı iş yerine giren 2 kişi, çalışanların etrafta olmadığını görünce kabloları çalarak dışarı çıkardı. İş yerinde çaldıkları kabloları caddeye bırakan hırsızlar, daha sonra plakasız bir kamyonetin kasasına kabloları yükledi. Güvenlik kameralarını fark eden hırsızlar, kapüşonları ile yüzlerini gizlemeye çalıştı. Polis, güvenlik kameralarını incelemeye alırken, olayla ilgili soruşturma başlattı.


İKİ AYDA TOPLAM 35 BİN LİRALIK MALZEME ÇALMIŞLAR
İş yeri sahibi Harun A. , "Gündüz vakti işyerimi soydular ve 10 bin TL değerinde kabloları çaldılar. Geçen ay da  dükkanımdan  25 bin liralık malzeme çaldılar. Bu ikinci hırsızlık vakaları dükkanımdan. Başka vatandaşların yanmamaları için hırsızların bir an önce bulunmasını ve gerekli cezayı almalarını istiyorum" dedi.


Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2018, 23:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER