Höbek; “Dokuz vekil çıkartırız!”

AK Parti Kocaeli 8. Sıra milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Höbek;  “Dokuz vekil çıkartırız!”
banner158
banner174

Dün Gazetemizi ziyaret eden  Dr. Höbek: “ 24 Haziran seçimleri için Kocaeli’yi karış karış geziyoruz. Halkımızın bize büyük teveccühünü görmek bizlere büyük moral oluyor. Bu seçimlerde 8+1 olmak üzere  9 milletvekilliğini garanti görüyoruz” iddiasında bulundu. 

AK Parti Kocaeli 8. Sıra milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek seçim çalışmalarını devam ettiriyor. AK Parti İl Seçim Koordinasyon  Merkezi’nin belirlediği program çerçevesinde gerek Kocaeli genelinde gerekse bölgemizde aralıksız olarak seçim ziyaretleri yapan Dr. Hakan Höbek, dün de gazetemizi ziyaret etti. Beraberinde Eşi  Gebze Belediye Meclis Üyesi  Nazmiye Höbek, Eski Belediye Meclis Üyesi Sadık Güvenç, Gebze  Belediye Meclis Üyeleri  Ergün Kahraman, Gülcan Külahlı ve diğer görevli partililerle birlikte Duru Medya’yı ziyaret eden ve Gazetemiz Sahipleri Turan Korkut Gedik ile Azize Batı tarafından karşılanan Dr. Hakan Höbek, gerçekleştirdiği seçim çalışmaların ve izlenimlerini aktardı.

“EV EV GEZİYORUZ, DURUM İYİ!”

Vekil adayı olarak ev ev gezdiklerini ve aday olduğunu halka bizzat anlattığını ifade eden Dr. Hakan Höbek;  Çayırova’dan Kandıra’ya, Gölcük’ten Başiskele’ye kadar adım atmadık yer bırakmadık ve bu gezilerimizde ve ziyaretlerimizde şunu gördük: Halkımız her geçen gün  24 Haziran seçimleri yaklaştıkça artık  daha fazla tercihini netleştirmeye başladı. Bize gösterilen büyük teveccühle halkımızın AK Parti’den yana tercihini koyacağını görmüş bulunuyoruz” dedi.

“SEKİZ GARANTİ, DOKUZ’U ZORLARIZ!”

Dr. Höbek, 24 Haziran’da 13 milletvekili çıkaracak olan Kocaeli için ise şöyle rakamsal  bir tahminde bulundu: “ İnanıyoruz ki, Halkımız “Güçlü Lider, Güçlü Meclis” için Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve Ak Parti’yle bir kez daha devam diyecektir. Kocaeli’de rahat 8’i çıkarırız artı bir daha 9’u zorlarız. Kocaeli rakamsal olarak 9 milletvekilliği çıkarırsa bu TBMM’de rahat rahat AK Parti olarak 324 sayıya ulaşmamız anlamındadır. En az beklentimiz budur, fazlası olursa yine şaşırtıcı olmaz” iddiasında bulundu.

YILMAZ IŞIK

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2018, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER