Hoşgör İşkembeci’nin Sahibi Şevket Güzel vefat etti!

Gebze Eşrafından, Gebze’nin sevilen ve sayılan insanlarından ve en eski esnaflarından olan bir zamanların ünlü Gebze Hoşgör İşkembeci’nin Sahibi Şevket Güzel 79 yaşında evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Hoşgör İşkembeci’nin Sahibi Şevket Güzel vefat etti!
banner158
banner174
 Aslen Gebze Orhanlı köyünden olan, 3 çocuk, 7 torun sahibi Şevket Abi’nin ölümü Gebze’de derin üzüntü meydana getirdi. Gebze Çoban Mustafapaşa Camii ve Külliyesi’nin güney tarafında bulunan meydanda Eski Tanzim Satışları’nın yanındaki dükkanların birisinde “Hoşgör İşkembecisi ismi alatında lokantayı işleten Şevket Abi’nin o meşhur işkembesi, kelle-paça çorbası ve Arnavut ciğerini tatmayan Gebzeliden sayılmazdı. Gebzeliler, Gebzeli esnafflar, köyden pazara gelen köylüler gelip Şevket Abi’nin o mis gibi çorbasını içerlerdi.

Cenazesi, kendi köyü olan Orhanlı’da yine kendisinin yaptırdığı camide kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verilecek. Duru Medya Grup olarak Şevket Abimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2021, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER