İki mahalle bir sofrada buluştu

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar sofrası Tatlıkuyu ve Barış Mahallesi sakinlerini bir araya getirdi.

İki mahalle bir sofrada buluştu
banner158
banner174
 Gebze Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar sofrası Tatlıkuyu ve Barış Mahallesi sakinlerini bir araya getirdiİki mahalle sakinini bir araya getiren, aynı sofra etrafında oruçlarını açmaya vesile olan Gebze Belediyesi geleneksel iftar programına; ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, belediye başkan yardımcıları Engin Güzel, Nilay Ayran, Sadık Albayrak, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı.

MAHALLE SAKİNLERİ İLE SOHBET ETTİ

İftar programının gerçekleşeceği alanda masaları tek tek gezen Başkan Köşker mahalle sakinlerinin Ramazan aylarını kutladı. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Köşker, belediyecilik faaliyetleri hakkında bilgi verdi, projeleri anlattı.
RAMAZAN’IN KIYMETİNİ BİLELİM

İftar öncesi kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Allah’a şükürler olsun ki bir kez daha bu güzel ailemizle birlikte iftar açıyoruz. Bu gün burada ailemizle birlikte dostluk soframızda, kardeşlik soframızda bir aradayız. Allah’a şükürler olsun. Ramazan ayı bereket ayı, mağfiret ayı, rahmet ayı, sonunda da cehennemden kurtulma ayı. Bir ay süren Ramazan ayının kıymetini iyi bilelim” ifadelerine yer verdi.

KENTİN KADINLARI İFTARDA BULUŞTU

Başkan Köşker konuşmasının ardından Macera ve Aksiyon Parkı’nda Kentin Kadınları platformunun düzenlediği iftar programına da katıldı. Macera ve Aksiyon Parkında düzenlenen iftar programına Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve eşi Ragibe Köşker, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, Sadık Albayrak ve Kentin Kadınları Platformu üyeleri katıldı.

KADINLARIN EĞİTİMİ ÖNEMLİ

İftar programı öncesi kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Gebze Belediyesi olarak kadınlarımıza ve onların eğitimlerine büyük önem veriyoruz. Anne olma sıfatıyla kadınlarımızın eğitimleri özellikle çok önemli. Kocaeli Büyükşehir Belediyemizle birlikte düzenlediğimiz Evden Okula Haydi Anneler Spora projemiz, GESMEK, KOMEK kurslarımızla, en iyi şekilde eğitim almanız için çaba sarf ediyoruz. Ben bir kez daha Ramazan ayınızın hayırlara vesile olmasını diliyor ve bayramınız şimdiden kutluyorum” dedi.

TÜRKİYE BÜYÜYOR VE GELİŞİYOR

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu yaptığı konuşmasında, “Her şey gelişiyor ve değişiyor. Her geçen gün daha güzel yaşayacağımız bir şehrimiz, ilçemiz, vatanımız oluyor. Bunda emek ve sizlerin takdiri çok büyük. Eski Türkiye’yi artık istemiyoruz. Yani Türkiye’nin durmadan üstüne katarak devam etmesi için de Cumhurbaşkanımıza desteğimiz sürdürecek ve Türkiye’nin gelişimin devam etmesini sağlayacağız” dedi. Konuşmaların ardından tüm misafirler gökyüzüne ay yıldızlı balonlar bıraktı.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2018, 17:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER