banner166

İrem Derici Sevenleri ile buluştu

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde sahne alan İrem Derici, konser alanını dolduran binlerce vatandaşa unutulmaz bir gece yaşattı.

İrem Derici Sevenleri ile buluştu
banner158
banner174
 Kocaeli’nin Gebze ilçesinde sahne alan İrem Derici, konser alanını dolduran binlerce vatandaşa unutulmaz bir gece yaşattı.Sevilen sanatçı İrem Derici, konsere katılanların coşkusu karşısında “Ben hayatımda bu kadar çoşkulu ve heyecanlı bir kalabalık görmedim. Maşaallah Gebzem” dedi. İrem Derici, Cumhuriyet Meydanını dolduran binlerce Gebzelinin eşlik ettiği şarkılarını 2 saat süren konserde seslendirdi. Konsere katılanlar, şarkılara eşlik ederken cep telefonlarıyla da bol bol video ve fotoğraf çekti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Gebze Yaz Konserleri" kapsamında Ünlü şarkıcı İrem Derici,sevenleri ile buluştu. Gebze Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen konserde İrem Derici, meydanı dolduran binlerce kişiyi şarkılarıyla coşturdu.

Sahne performansı ve dansları ile dikkat çeken İrem Derici'nin şarkılarına alanı dolduranlar hep bir ağızdan eşlik etti. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan İrem Derici'ye hayranları sevgi gösterisinde bulundu.

İrem Derici sahne performansı ile dinleyicilerinden tam not alırken, alanı dolduran hayranları o anları cep telefonları ile kaydettiler. 





Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2018, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER