banner166

Kaçak sigara operasyonu!

Gebze Polisi, dikkatli çalışmayla önemli oranda bir sigara kaçakçılığını ortaya çıkardı.

 Kaçak sigara operasyonu!
banner158
banner174

 Gebze Polisi, dikkatli çalışmayla  önemli oranda bir sigara kaçakçılığını ortaya çıkardı. Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği Ekipleri, devriye sırasında Hasköy Sitesi yakınlarında yol kenarında park halindeki bir TIR’da aktarma yapıldığını görünce suçüstü yaptı. Operasyonda çok sayıda kaçak sigara ele geçirildi.

 

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü, Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği Ekiplerince, Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği Ekipleri, devriye sırasında Hasköy Sitesi yakınlarında yol kenarında park halindeki bir TIR’da aktarma yapıldığını görünce suçüstü yaptı. Operasyonda çok sayıda kaçak sigara ele geçirildi.

TIR ARACINA SUÇÜSTÜ YAPILDI

Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği Ekipleri, önceki akşam normal devriye sırasında Hasköy Sitesi yakınlarında yol kenarında park halindeki bir TIR’da aktarma yapıldığını görünce suçüstü yaptı. Operasyonda çok sayıda kaçak sigara ele geçirildi.

Yapılan ani operasyonla, yurda kaçak yollardan sokulan çok sayıda yabancı menşeili marka kaçak sigara ele geçirildi.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Konu ile ilgili  3 kişi olay sırasında gözaltına alınırken, yapılan sorgunun ardından bir şahıs serbest bırakıldı, biri Türk , diğeri İran uyruklu iki kişi hakkında ise yasal işlem başlatılarak adli makamlara sevk edildi. Haber: ENGİN BATI

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2017, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER