banner166

Köşklüçeşme Aynı Sofrada İftar Açtı

Gebze Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar sofrası,Köşklüçeşme Mahalle sakinlerini aynı sofra etrafında topladı.

Köşklüçeşme Aynı Sofrada İftar Açtı
banner158
banner174

 Gebze Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar sofrası Köşlüçeşme Mahalle sakinlerini aynı sofra etrafında topladı. Binlerce mahalle sakinin bir araya getiren, aynı sofra etrafında oruçlarını açmaya vesile olan Gebze Belediyesi geleneksel iftar programına; ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ufuk Ekinci, belediye başkan yardımcıları Engin Güzel, Nilay Ayran, Sadık Albayrak, belediye meclis üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Şenay Cebelli Önder,  Mahalle Muhtarı Mehmet Özdemir ve mahalle sakinleri katıldı.


ÖNERİ VE TALEPLERİ DİNLEDİ

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, iftar saati öncesi tek tek masaları gezerek mahalle sakinleriyle sohbet etti, Ramazan aylarını tebrik etti. Mahalle sakinlerinin taleplerini de alan Başkan Köşker, önerilerini dinledi. Başkan Köşker çocuklarla bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

RAMAZANIN KIYMETİNİ İYİ BİLELİM

İftar öncesi kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Allah’a şükürler olsun ki bizleri yeniden Ramazan’a kavuşturdu ve hep birlikte aynı sofranın etrafında iftar açmak nasip oldu. Çok şükür bolluklar içerisinde bir Ramazan geçiriyoruz. Ramazan ayı bereket ayı, mağfiret ayı, rahmet ayı, sonunda da cehennemden kurtulma ayı. Bir ay süren Ramazan ayının kıymetini iyi bilelim.


BAYRAMLAŞMAYA DAVET ETTİ

Burada en güzel şekilde hep beraber iftarımızı açıyoruz. Bu sofranın artık bir aile sofrası olduğunu herkes biliyor ve katılım her geçen sene artıyor. İsraftan kaçınarak yiyelim içelim. Yanı başımızdaki, komşu ülkeleri görerek halimize şükür edelim. Bugün bu durumda olmamızda, bu hizmetleri yapabilmemizde Cumhurbaşkanımızın çok büyük destekleri var. Dolayısıyla tüm dünyadaki mazlumların haklarını savunan bir lidere sahibiz ve ona sahip çıkalım. Gebze’miz büyüyor, Kocaeli büyüyor, Türkiye büyüyor. Bu büyümenin devam etmesi temennisi ile hepinizin Ramazan ayını kutluyorum. Allah Ramazan Ayı’nı tamamlamayı Ramazan Bayramı’nı göstermeyi nasip etsin. Ramazan Bayramı’nda hepinizi halk bayramlaşmamız için 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanına bekliyorum” dedi.

ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Her yıl olduğu gibi bu yılda iftar programına çocuklar unutulmadı. Çocuklar için özel oyunlar sergilendi, özel hediyeler verildi. Çocuklar özellikle Karagöz ve Hacivat’ın maceralarına çok güldü. Çocuklara özel hazırlanan programda çocuklara pamuk şeker, Osmanlı macunu ve patlamış mısır ikram edildi. İftar programında ayrıca semazen gösterisi de yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2018, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER