Metal işçileri uyardı!

Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şubesi 16 işyerinde 4000 bin üyesi ile birlikle bu sabah işveren sendikası MESS’e karşı uyarı eylemi yaparak geç işbaşı yaptı.

 Metal işçileri uyardı!
banner158
banner174

Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şubesi Başkanı Necmettin Aydın yazılı bir basın açıklaması yaparak,  DİSK/Birleşik Metal-İş Sendikası’nın 6 Ekim’den bu yana sürdürmüş olduğu müzakere sürecinde uyuşmazlıkla sonuçlandığını ifade etti. Şube başkanı  Aydın, “İşyerlerinde binlerce metal iş çiyleriyle hazırlamış olduğumuz taslağa karşı işveren sendikasın, kazanılmış haklarımıza yönelik sunmuş olduğu teklifler, ücretler ve sosyal haklarımıza önermiş olduğu komik zamlar metal işçisinin sabrını zorlamıştır.

UYARI EYLEMİ YAPTIK

Bizler Birleşik Metal İş Sendikası Gebze şubesi olarak bu sabah sendikamızın almış olduğu karar çerçevesinde MESS’e bağlı 16 işyerinde 4000 üyemiz ile birlikte geç iş başı yaparak, işverenleri ve MESS’e uyarı eylemi yaptık. Önümüzdeki günlerde merkez toplu sözleşme komisyonumuzu toplayarak, mücadele takvimimizi belirleyeceğiz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2017, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER