MHP Gebze’den 18 Mart Mesajı

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir 18 mart Çanakkale Zaferi’nin 103.yıldönümü münasebetiyle mesaj yayımladı:

MHP Gebze’den 18 Mart Mesajı
banner158
banner174

Yüz binlerce Türk Milletinin Evladı gözünü kırpmadan şahadete koşarak Çanakkale’de kazandığı muhteşem başarının üzerinden 103 yıl geçti. Silahsız, mühimmatsız, aç ve susuz olmalarına rağmen kuşkusuz ki ölüme aşık kınalı kuzuların, en acımasız silahlarla donanmış sözde bir medeniyetin canavarlaşmış işgalcilerine karşı, altın harflerle yazdığı bu büyük destan, Anadolu’yu Türklere ebedi yurt yapan tarihi bir dönüm noktasını teşkil etmiştir." dedi.

Taşdemir: “Özellikle içinde bulunduğumuz zaman diliminde Türk-İslam düşmanlarıyla kol kola giren ve gafletten beslenen, dalaletten destek alan, İblis’in bazen gizli ortağı, bazen açıktan uşağı olmayı onur kabul eden, zillet çukurunda yüzen, zalimin dostu ama mazlumun hasmı olmaktan utanmayan, buna rağmen zehri bal diye satmakta pek mahir olan zihniyetin boyası dökülmüş, foyası ortaya çıkmıştır."

Artık Milletimiz , kimin gerçek dost, kimin gizli ve açık düşman olduğunu görüyor;

Bundan bir asır önce milli öfkenin derin sulara gömdüğü zalimlerin bugünkü temsilcilerine ve işbirlikçilerine karşı aynı şanlı millet adeta yeniden milli bir uyanışla, milli bir şahlanışı gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyor. Bütün Dünya bilsin ki, Cenab-ı Allah’ın bizzat yüce kitabında övgüsünü kazanmış; mazluma karşı yumuşak, zalime karşı onurlu ve şiddetli, aynı şekilde Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in methine mazhar olmuş; Fatihler yetiştirmiş, fetihler yapmış, çağ açıp çağ kapamış yüce Türk milletinin kutlu görevini, milli ülküsünü sekteye uğratmak isteyenler hüsrana uğrayacaklardır."

“Herkes bilsin ki, bundan sonra da, şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan Anayurdumuzu ve Cumhuriyetimizi aynı ruh ve anlayışla sömürgeci işgalcilere ve işbirlikçilerine karşı korumak hepimiz için namus borcu olmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle; 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bütün aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum; ruhları şad olsun!”

Resim:

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve ilçe yönetimi  haftasonu Ankara’da gerçekleşen  Büyük Kurultay’a katıldı.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2018, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER