banner166

Minik Patiler Yeni Yuvalarına Kavuştu

Duru Medya Haber41,Haber24 ve Nefes Gazetesi olarak geçtiğimiz günlerde kendini bilmez kişi veya kişiler tarafından kırılarak evsiz kalan kediler için yaptığımız “Bunu Yapan İnsan Olamaz!” başlıklı haberimiz sonrası Gebze Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii içinde bulunan ve hayvan sevenler tarafından günlük olarak titizlikle beslenen minik patilere yeni evlerini ulaştırdı.

Minik Patiler Yeni Yuvalarına Kavuştu
banner158
banner174

 

Duru Medya Haber41,Haber24 ve Nefes Gazetesi olarak geçtiğimiz günlerde kendini bilmez kişi veya kişiler tarafından kırılarak evsiz kalan kediler  için yaptığımız “Bunu Yapan İnsan Olamaz!” başlıklı haberimiz sonrası Gebze Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii içinde bulunan ve hayvan sevenler tarafından günlük olarak titizlikle beslenen minik patilere yeni evlerini ulaştırdı.  

Gebze Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü, Gebze Belediyesi tarafından minik patiler için özel olarak hazırlanmış, camii mimari dokusuna uygun, kavrulmuş tahtadan yapılmış yağmurdan korunaklı, çatılı, iki katlı kedi evleri ve hayvan besleme noktalarını uygun yerere koyarak can dostlarımızın kendilerini güvende hissederek huzura ermelerini sağladı.

Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii içinde kırılan kedi yuvası yerine daha rahat edecekleri barınma ortamı ve sağlıklı yaşam sürmelerine olanak sağlayan Gebze Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri ve bakım sürecinde minik patilerin ihtiyaçlarını gidererek onlara gözü gibi bakan Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii İmam Hatibi Hafız Adem Akbaş yuvalarına hemen alışan minik patilerin mutluluklarına ortak oldular.

Minik patilerin yenilenen yuvalarını temin eden ve tüm ihtiyaçlarını karşılayan Gebze Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, duyarlı olan hayvan sevenler ve Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii görevlilerine, Duru Medya Grubu olarak teşekkür eder, bizde vesile olduğumuz bu durum karşısında duyduğumuz mutluluğu kamuoyu ile paylaşıyoruz.







Hz. Muhammed, kedisi Müezza'yı o kadar çok severmiş ki, Müezza bir gün sedirde oturan Hz. Muhammed'in giysisinin ucunda uyuya kalmış. Her kedi dostu gibi uyuyan bu güzelliğe kıyamayan Hz. Muhammed, Müezza'yı uyandırmaktansa giysisinin ucunu usulca keserek kalkmayı tercih etmiş. Hz. Muhammed, kedisi Müezza içtikten sonra kapta kalan su ile abdest alacakken Sahabe-i Kiram Ebu Nuaym "Ya Resul o sudan kedi içti" deyince, Resulullah "Onlar en temiz ağıza sahiptirler" buyurmuş ve abdest almıştır (Hadisi Nakleden Peygamberimizin eşi Hz. Aişe).

 “Siz yerdekilere merhamet edin ki, göktekiler de size merhamet etsin.” Hz. Muhammed (s.a.v)

 

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2020, 16:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER