banner166

Musa Yılmaz ilk değerlendirmeyi NEFES’e yaptı!

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ilk değerlendirmeyi NEFES’e yaptı: “Beylikbağı sorununa ve köylerimize el atacağız!”

Musa Yılmaz ilk değerlendirmeyi NEFES’e yaptı!
banner158
banner174

Pazar günkü kongrede ilçe Başkanı seçilen  CHP Gebze’nin yeni ilçe Başkanı Musa Yılmaz ilk değerlendirmeyi NEFES’e yaptı. Yılmaz, “ Bu toplumun CHP’ye ihtiyacı vardır, özellikle Gebze’nin 22 mahalle ve 18 köyünün sosyal kültürel ve ekonomik haritasını çıkartıp sorunlara çözüm odaklı çalışacağız” dedi.  

 Sayın Başkan, ilk çalışmanız ne olacak?

Musa Yılmaz: İlk önce bize güvenerek destek veren tüm  saygı değer delegelerimize ve partili üyelerimize sonsuz teşekkür ederim.


TOPLUMUN CHP’YE İHTİYACI VARDIR

“Toplumumuz ne yazık ki çok zor şartlar altında yaşamaktadır. Bu şartlar yerelde çok daha ağırdır. Dolayısıyla toplumumuzun CHP’nin çözüm projelerine ihtiyacı vardır, bu da yerelde ve genelde partimizin iktidarı ile mümkün olacaktır.

GEBZE’NİN KÜLTÜREL VE EKONOMİK HARİTASINI ÇIKARTACAĞIZ!

Özellikle ilk çalışma olarak Gebze’nin 22 mahalle ve 18 köyünün sosyal kültürel ve ekonomik haritasını çıkartıp sorunlara çözüm odaklı projeler üreteceğiz. Buralardaki  sorunları çözmek için sosyal sosyal-demokrat anlayışla çözebilmek için var gücümüzle çalışacağız.

BEYLİKBAĞI HALKI İLE BİRLİKTE OLACAĞIZ

Biliyorsunuz Beylikbağı bölgesinde beş mahallemizin bulunduğu bölgede çok büyük sorunlar yaşanıyor. CHP İlçe yönetimi olarak tüm ağırlığımızı ortaya koyacağız ve burada mağdur edilmiş durumdadırlar. Burada toplu istimlaklara karşı çıkacağız. Burada yurttaşlarımızın örgütlenmesini sağlayacağız.. Çünkü bu bölge yıllardır ihmal edilmiştir. Buranın yıllardır tozunu toprağını yutmuş insanları hak sahibi ev sahibi yapmak bizim boynumuzun borcudur. CHP İlçe örgütü olarak haklarını alana kadar yanlarında olacağız.”

KÖYLERİMİZ RANTİYEYE DÖNÜŞTÜ

Peki Sayın Başkan, köyler için ne gibi bir çalışmanız var?

Musa Yılmaz:

Köylerimize gelince. Köylerimizde de çok büyük sorunlar yaşanıyor.. Tarımcılık, hayvancılık, çiftçilik, ormancılık adeta bitmiş konumundadır. Büyükşehir yasası ile birlikte buraları sadece rantiye alanına dönüşmüştür. Biz köylülerimizle birlikte bu rantiyeci zihniyete karşı birlikte mücadele edeceğiz. Köylünün hakkı köylüde kalacaktır.

GEBZE’DEKİ STK’LILARLA BİRLİKTE CİDDİ ÇALIŞMALARIMIZ OLACAK

Gebze’de merkezde ise  bölgemizde başta Gebze Ticaret Odası olmak üzere tüm sivil toplum örgütleri ile birlikte ciddi çalışabilir  diyaloglar kurarak  Gebze esnafına rahat nefes alabilmesi için projelerimiz olacaktır. Esnaflarımızla istişareler içinde bunlar hayata geçirilicektir.

İŞSİZLİK HAD SAFHADA

Gebze bir sanayi kenti olmasına rağmen, işsizlik had safhadadır.. sanayicilerimizle bu konuda  yapacağımız istişareler  sonucu, personel alımlarında, Gebze halkına öncelik verilmesini sağlayacağız.. Sanayinin getirilerinden yararlanamayan bir kentte yaşamaktayız.

OSB’LER TEDARİKLERİNİ YÜZDE 80 DIŞARIDAN TEMİN EDİYOR

Bölgemizdeki Organize Sanayi Bölgeleri çalışanlarının yüzde 80 tedariğini ve istihdamını bölge dışından karşılıyor. Bunları Gebze’den temini için, personel taşımacılığını bölgemizden yapmaları için girişimde bulunacağız. Bu anlamda CHP olarak ciddi girişimlerimiz olacaktır. Gebze’nin nimetlerinden yararlananların ekonomik edinimlerini Gebze’de kalması için her şey yapılacaktır.”


YÖNETİMDEN HİÇ BİR ARKADAŞIMIZ ADAY OLMAYACAKTIR

-Yönetim olarak önümüzdeki seçimler için ne gibi bir çalışmanız olacaktır?

Musa Yılmaz: “ Birlik ve beraberlik içerisinde önümüzdeki yerel ve genel seçimlere hazırlanacağız.. Şahsım dahil yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızdan hiçbir kimse herhangi bir yere aday olmayacaktır., adaylık için istifa etmeyecektir. Bu düşünceler temelinde bir yönetim şekli ortaya çıkmıştır.. Aldığımız bu onurlu görevi sonuna kadar götüreceğiz ve asla bir yönetim boşluğuna fırsat vermeyeceğiz. Tüm örgütümüzle birlikte 50 bin seçmenimizin harekete geçirerek 2019 seçimlerinde yerelde ve genelde hedefe yürüyeceğiz.. Artık Gebze’de sosyal-demokrat belediyecilik anlayışı söz sahibi olmaya adaydır”.

Nefes: “ Sayın Yılmaz açıklamalarınız için teşekkür ediyor, görevinizde başarılar diliyoruz.”

Musa Yılmaz: “ Ben teşekkür ederim!”

YILMAZ IŞIK

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2017, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER