Nazer Otomotiv Yeni Fiestayı Tanıttı !

Bölgemizin yetkili Ford satış ve tamir servisi Nazer oto hafta sonu yaptığı lansman ile Yeni Fiesta’yı görücüye çıkardı. Hafta sonu Cumartesi günü saat 12.00 da başlayan yeni Fiesta lansmanı 16.00’a kadar devam etti.

 Nazer Otomotiv  Yeni Fiestayı Tanıttı !
banner158
banner174

Lansmana Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Ertuğ, Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Tevfik Özdinçer, Genel Müdür Aykut Pektekin, Satış Müdürü Haluk Acar, Halkla İlişkiler Müdürü Figen Dinç ve çok sayıda davetli katıldı. Davetlileri canlı müzik eşliğinde sunulan kokteyl ile karşılayan Ford Nazer yetkilileri Yeni Fiesta’yı tüm özellikleri ile tanıttılar.                                                                         

YENİ FORD FİESTA’DA YOK YOK

Konu ile açıklama da bulunan yetkililer ‘’Yepyeni tasarımı, hayatı kolaylaştıran teknolojik özellikleri ve her yaşam tarzına uygun seri seçenekleriyle Yeni Ford Fiesta!
Panoramik cam tavan, paralel ve dikey park edebilme özellikli Otomatik Park Sistemi, 10 hoparlörlü B&O Play müzik sistemi8” dokunmatik ekranlı SYNC 3multimedya sistemi ve yepyeni tasarımını incelediğinizde bu aracın göründüğünden çok daha fazlası olduğunu göreceksiniz. Yılbaşı itibari ile araçlara ve KDV ye gelecek zamlardan etkilenmek istemiyorsanız sizi Nazer Otomotive bekliyoruz’’ dedi.


Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2017, 12:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178