Okula Giren Pitbull Paniğe Neden Oldu

KOCAELİ'nin Gebze ilçesinde, Kocatepe İmam Hatip Ortaokulu'na giren pitbull cinsi köpek, paniğe neden oldu. Çağırılan polis ekipleri tarafından vurulan köpek belediye ekibi tarafından götürüldü.

Okula Giren Pitbull Paniğe Neden Oldu
banner158
banner174

İstasyon Mahallesi'nde bugün sabah saatlerinde Kocaetepe İmam Hatip Ortaokulu'na açılan bahçe kapısından içeri giren köpekler,korku dolu anlar yaşattı. Köpekleri gören çocuklar, panik içerisinde sınıflara kaçıştı. Bahçede dolaşan köpeklerden pitbull cinsi olduğu belirtilen bir köpek okulun içine girdi. Koridorlarda dolaşan köpeğe okul müdür yardımcısı elindeki paspas sapı ile müdahale etti. İhbar üzerine okula polis ekipleri sevk edildi. Köpek okulun bir kapısından girip koridorda dolaştıktan sonra diğer kapısından çıktı.

Bahçeye kaçan köpek,polis ekipleri tarafından vuruldu.Vurulan köpek, belediye ekibi tarafından alınarak götürüldü.

Sabah okula gelen öğrenciler korku dolu anları şöyle anlattı.Sabah okula gelirken baktım bir kaçışmalar var, birkaç tane köpek dolaşıyordu. Bir tanesi içeri girdi. Bazı arkadaşlarım ağlıyordu. Onları içeri aldık. Öğretmenlerimiz 'içeri girin' diye bağırdı bize. Sonra biz içeri girdik. Bazılarımız sınıfa gitti. Köpek de sınıfların önünden geçti. Kapıları kapattık, köpek kapının önüne geldi. Sonra polisler geldi dedi.

Köpeğin sahibinin olup olmadığının tespiti için çalışma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2018, 14:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER