Olmadı Başkan Belediye Kütüphanesi sahipsiz mi?

Gebze Kent Meydanı’nda yapılan ve ailelerin gönül rahatlığı ile çocuklarını gönderdiği, Gebze Çoban Mustafa Paşa Kütüphanesinden şikâyet var.

Olmadı Başkan Belediye Kütüphanesi sahipsiz mi?
banner158
banner174
 Gebze'de öğrencilerin sürekli yoğun olarak kullandığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze Kent Meydanı’nda yapılan ve ailelerin gönül rahatlığı ile çocuklarını gönderdiği Gebze Çoban Mustafa Paşa Kütüphanesinden şikâyet var. 

Kütüphane çevresinden haber merkezimize ulaşan kütüphane tabelasının da ekrana yansıdığı olumsuz görüntüler karşısında kütüphane ve yakın çevresinde güvenlik sorunu olduğu görülmektedir. Kütüphaneye giden öğrencilerinde kimi zaman giriş kapısı üstünde uygunsuz görüntülere şahit olup rahatsız oldukları ifade ediliyor. 

Gebzeli aileler, kütüphane giriş kapısı üstünde meydana gelen ve whatsapp üzerinden hızla yayılan çirkin görüntüler karşısında kütüphane müdürü kendi kurumuna sahip çıkamıyorsa o koltukta neden oturuyor. Öğrencilerin sürekli gelip gittiği böyle bir yere belediye neden özel güvenlik elemanı koymuyor diye tepki gösteriyorlar. 

Gebze'de hizmet veren bu kütüphane sessiz ve nezih bir ortam olduğundan öğrenciler için adeta cazibe merkezi haline gelmişti. Bu cazibe merkezini yönetecek ve büyük sorumluluk alacak yöneticilere ihtiyaç olduğunu belirtmek isteriz.

Elimize ulaşan görüntüler bizde kalsın amacımız her zaman oldugu gibi bağcıyı dövmek değil üzüm yemektir.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2020, 23:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER