ÖZEL YENİ ATLAS ÖĞRENCİLERİNDEN ATAMIZA KARANFİLLER

10 Kasım saat 9.05 geçe Ulu Önder Atatürk ebediyete intikalinin 80. Yılında Özel Yeni Atlas Okullarında hüzünle ve saygıyla anıldı.

ÖZEL YENİ ATLAS ÖĞRENCİLERİNDEN ATAMIZA  KARANFİLLER
banner158
banner174
 

            10 Kasım saat 9.05 geçe Ulu Önder Atatürk ebediyete intikalinin 80. Yılında Özel Yeni Atlas Okullarında hüzünle ve saygıyla anıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Okul Müdürü Yeliz ALTUNBAŞ  tarafında yapıldı.  Okul Müdürü Yeliz ALTUNBAŞ duygu yüklü konuşmasında “ Atatürk’ü sevmek demek, çalışkan olmak demektir.”diyerek öğrencilerden onun izinde çok çalışacakları doğrultusunda söz aldı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından öğrencilerin Atatürk büstüne karanfil   bırakmasıyla tören son buldu.

           

          Türk ulusunu; bağımsızlığa kavuşturan, onu çağdaş uygarlığın ayrılmaz bir parçası gören ve çağdaş uygarlık düzeyine çıkaran, adı ve eserleri sonsuza kadar yaşayacak olan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 80. yılında saygıyla anarken sen rahat uyu ATAM seni seven ve anlayan bir gençlik her zaman var olacaktır. Bıraktığın emanete sonsuza kadar sahip çıkacağımıza söz veriyoruz…

 

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2018, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178