banner166

Piyangoda “çeyrek” umut!

Yılbaşı yaklaştıkça Milli Piyango biletleri de rağbet görmeye başladı. Milli Piyango - Yılbaşı denildiğinde akıllara gelen piyango çekilişi bu yılda milyonlarca kişi için zengin olma umudu olan milli piyango yılbaşı çekilişi bu yılda her yıl olduğu gibi milyonlar dağıtmaya hazırlanıyor. 2018 yılbaşı büyük ikramiyesi 60 milyon lira olarak netleşince vatandaş piyango biletlerine yöneldi.

Piyangoda “çeyrek” umut!
banner158
banner174

Yılbaşı yaklaştıkça  Milli Piyango biletleri de rağbet görmeye başladı. Milli Piyango - Yılbaşı denildiğinde akıllara gelen piyango çekilişi bu yılda milyonlarca kişi için zengin olma umudu olan milli piyango yılbaşı çekilişi bu yılda her yıl olduğu gibi milyonlar dağıtmaya hazırlanıyor. 2018 yılbaşı büyük ikramiyesi 60 milyon lira olarak netleşince vatandaş  piyango biletlerine yöneldi.

VATANDAŞ DAHA ÇOK ÇEYREK ALIYOR

Dün Çarşı’da yaptığımız araştırmada, seyyar milli piyango satıcıları, vatandaşın en çok çeyrek bilete rağbet ettiklerini belirttiler.

Gebze’de yaklaşık 27 yıldır Seyyar Milli Piyango bayisi olarak görev yapan Nusret Budak,  şu anda bilet satışlarının halen istenildiği düzeyde olmadığını ifade ererek, “ vatandaşın rağbeti ilerleyen günlerde, yılbaşı yaklaştıkça artar, ancak vatandaş en çok çeyrek bilete rağbet ediyor” dedi.

Milli Piyango’nun yılbaşı biletleri çeyrek 15, yarım 30, tam bilet ise 60 liradan satılıyor.

YILMAZ IŞIK

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2017, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER