banner166

Saadet'de görev değişimi yapıldı!

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığında bayrak değişimi yaşandı. Yapılan istişareler sonucunda 5 yıldır bayrağı taşıyan İlçe Başkanı Necati Korkmaz görevi Mustafa Türel’e devretti.

Saadet'de görev değişimi yapıldı!
banner158
banner174
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığında bayrak değişimi yaşandı. Yapılan istişareler sonucunda 5 yıldır bayrağı taşıyan İlçe Başkanı Necati Korkmaz görevi Mustafa Türel’e devretti. İş yoğunluğu nedeniyle ilçe başkanlığından ayrılmak istediğini söyleyen Başkan Korkmaz, "Mustafa Türel kardeşimiz yeni ekibiyle birlikte bizim bıraktığımız noktadan daha da ilerilere götüreceğine inanıyorum" dedi.
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı görevini 5 yıldır aralıksız sürdüren ve çevresinde çok sevilen bir isim olan Başkan Necati Korkmaz iş temposunun yoğunluğundan dolayı bayrağı devretmek istediğini İl yönetimine bildirdiğini ifade eden Saadet Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Halil Kayın, yaptıkları uzun uzun istişareler ve değerlendirmeler sonucunda İlçe Başkanlığı görevini teşkilatların her kademesinde görev alan Gebze’nin sevilen işadamlarından Mustafa Türel’e çıkan sonuçla verdiklerini ifade etti.

“HANGİ KAPIYA GİTSEK KORKMAZ VE TÜREL İSMİYLE KARŞILAŞTIK”

Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz’dan gelen talep doğrultusunda yeni bir arayışa gittiklerini ifade eden Saadet Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Halil Kayın, “Korkmaz başkanımız iş yoğunluğundan dolayı görevi devretmek istediğini söyledi. Biz kendisi ile devam etmek istediğimizi belirtsekte Başkanımızın takdirine saygı duyduk ve yeni bir ilçe Başkanı için istişare çalışması başlattık. Hangi kapıya gitsek mevcut başkanımızın ismini ve Mustafa Türel kardeşimizin ismiyle karşılaştık. Korkmaz Başkanımız ilçe başkanlığı yaptığı süre içerisinde kendisini çok fazla sevdirmiş kimse ayrılsın istemedi durumu anlattığımız zaman da herkes tek isim üstünde durdu o da Mustafa Türel kardeşimizin ismiydi. Biz de teşkilatlarımızın üyelerimizin gönüldaşlarımızın sesine kulak verdik ve istedikleri kişiyi Mustafa Türel kardeşimizi Başkan olarak atadık. İnanıyoruz ki eski Başkanımız Necati Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri yeni Başkan Mustafa Türel’e tam destek vererek Gebze’yi daha ileri bir seviyeye taşıyacaklar.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2020, 14:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER