Şerafettin Koç güven tazeledi

Çelik-İş Sendikası Gebze Şubesi’nin gerçekleşen olağan genel kurulunda mevcut şube başkanı Şerafettin Koç güven tazeleyerek yeniden şube başkanı seçildi.

Şerafettin Koç güven tazeledi
banner158
banner174

Çelik-İş Sendikası Gebze Şubesi’nin gerçekleşen olağan genel kurulunda mevcut şube başkanı Şerafettin Koç güven tazeleyerek yeniden şube başkanı seçildi.

Çelik-İş Gebze Şubesi’nin 11. olağan genel kurulu  haftasonu  gerçekleştirildi. Gebze Holiday İnn Asia Otel’de yapılan genel kurula Çelik-İş Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Genel Mali Sekreter Bayram Altun, Genel Eğitim Sekreteri Ferhan Öner, Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Recep Akyel, Gebze Sendikalar Birliği Dönem Sözcüsü ve Petrol-İş Gebze Şube Başkanı Süleyman Akyüz, Çelik-İş Gebze Şube Başkanı Şerafettin Koç, DİSK Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Necmettin Aydın, AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Çelik-İş Sendikası’nın şube başkanları, işyeri temsilcileri ile çok sayıda konuk ve işçi katıldı.

 YENİ BİR HİZMET BİNASI ALIYORUZ

Divanın oluşmasının ardında9n konuşan  Çelik-İş Gebze Şube Başkanı Şerafettin Koç, bu yıl şubenin 35.yıldönümünü yaşadıklarını ifade ederek, artık dar bir yerde değil kendi binaları için sözleşme imzaladıklarını ifade etti.

İşçi kenti Gebze’de de örgütlenmek oldukça zor. Sendikamıza önemli işyerleri kazanıldı. Örgütlenmek istediğimiz işyerlerinde işten çıkartmalar, baskılar ve istifalar devam ediyor. Bu sene şubemizin 35. yıldönümü. Yeni bir hizmet binası alımı sözleşmesini imzaladık. Bu 35 yıl boyunca sendikamızda görev yapan tüm herkese şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu. Şerafettin Koç’un ardından Çelik-İş Genel Başkanı Yunus Değirmenci konuşma yaparak, “Ülkemiz tarihin en zor ve hassas bir dönemden geçmektedir. Çelik-İş olarak bizler de sorumluluğumuzun farkındayız.” Dedi.

KOÇ  YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Şerafettin Koç’un litsesi seçimi kazandı. Yönetim şu isimlerden oluşuyor:  Başkan Şerafettin Koç, yönetim kurulu üyeleri: Rafet Gündoğan, Saffet Karasu, Selçuk Durmuş Hamza Ertekin.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2018, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER